Най-обичам обвинението в авторитарност, защото знам как решаваха проблемите с

...
Най-обичам обвинението в авторитарност, защото знам как решаваха проблемите с
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Станишев и Миков действаха авторитарно - изключваха опонентите си

Най-обичам обвиняването в авторитарност, тъй като знам по какъв начин решаваха проблемите с съперниците си Сергей Станишев и Михаил Миков - като ги изключваха, уточни Добрев. И даде образец с изключването на Георги Първанов от Българска социалистическа партия.
Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, разяснявайки вътрешнопартийните разногласия в социалистическата партия.

Станишев да каже, че желае да оглави Българска социалистическа партия, прикани водача на ПЕС Добрев.

Убеден съм, че желае още веднъж да бъде водач на Българска социалистическа партия, във всичките му изявления прозира това. Първанов най-малко беше почтен, сподели Кирил Добрев.

Добрев, който е и началник на националния избирателен щаб на социалистите, разяснява и разногласията по резултатите от изборите на съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия: Докладът на опозицията беше тесногръд и единствените решения, които даваше беше - управлението да подаде оставка, сподели още той.

Другарите нямат визия за бъзещето, те ми приказват за изконни полезности, а както Станишев споделя - политиката е диалог за бъдещето, продължи той.

Ако водачът на младежката организация ми изиска оставката - разбирам това. Но да идва човек, който не познава усета на успеха - не го разбирам, продължи офанзивата против Сергей Станишев Кирил Добрев. И сподели, че Станишев е бил министър председател, тъй като " двамата Руменовци - Овчаров и Петков, го занесоха на моряшко столче на " Дондуков " 1 ". Каза още, че не приема рецензии от хора, които са не запомнили в коя партийна организация членуват, които вечерят в скъпи заведения за хранене в Брюксел.

Болезнена е смяната в Българска социалистическа партия, само че в името на нова да изградим и подготвим нови политици - това си коства, безапелационен е зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

Те желаят властта в партията, ние желаеме властта в страната, сподели още Кирил Добрев.

" Тази съпротива предлага само и единствено себе си, те не оферират нови лица ", уточни Добрев.

Той добави, че му е задача младежи, които желаят да се занимават с политика, да съумеят в Българска социалистическа партия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР