Най-новото тайно попълнение в “Maскираният певец“ е Мария. Фолкдивата, която

...
Най-новото тайно попълнение в “Maскираният певец“ е Мария. Фолкдивата, която
Коментари Харесай

Мария спира да пее заради Маскираният певец

Най-новото скрито попълнение в “Maскираният артист “ е Мария. Фолкдивата, която преди дни разгласи, че слиза от сцената ще взе участие в предаването на Маги Халваджиян. Според слуховете точно риалити форматът става причина Мария да постави фиктивна точка на кариерата си. Така на процедура ще успее да се прикрие по-добре. На чалга певицата няма да й се постанова да търчи по участия след края на предаването, което беше главен проблем на колежката й Алисия, която трябваше да пее след лайфовете в разнообразни клубове в страната. Така тактиката на Отварачката да успее да се задържи по-дълго на сцената на маскирания артист става още по-успешна.

Феновете са сигурни, че Мария ще се върне в „ Пайнер “ след края на риалитито. Почитателите на „ Маскираният артист “ са безапелационни, че Мария ще бъде извънредно елементарно разпознаваема, поради отличителните белези - ниския си растеж и характерния глас.

Вече се завъртат и мнения към възможния избор на костюм за певицата. Според майтапчии би трябвало да заложи на отварачка или бутилка бира, въпреки това да е явен жокер, който ще я издаде сигурно, писа в „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР