Най-новото риалити предаване завърши, а победител в него стана една

...
Най-новото риалити предаване завърши, а победител в него стана една
Коментари Харесай

Мацка от Ергенът грабна 15 хиляди лева от друго риалити

Най-новото риалити предаване приключи, а победител в него стана една от дамите, които познаваме като участнички в първия сезон на " Ергенът “. Става дума за " Къщата на инфлуенсърите “, където като №1 приключи актрисата и певица Ева Георгиева. Любопитното е, че един от останалите участници в новия формат бе победителката в борбата за сърцето на Виктор Стоянов – Виктория Капитонова, която тук в тази ситуация даже не стигна до финала.

За първото си място Ева сграбчи 15 000 лв. от продуцентите и водещи на шоуто, което се излъчваше само в интернет – Павел Колев и Ицака.

Участници в риалитито бяха основно ютюбъри, тиктокъри, артисти и артисти – Стела Павлова, Боян Тодоров, Ивайло Иванов-Играта, Тино Караиванов, Анна Танева-Аниста, Илиян Сандев, Карина Илиева, Йоанна Петрова, Ваня Запрянова, Николас Николов, Крис Ненков и Стефани Разсолков.

В " Къщата на инфлуенсърите “ кандидатите за премията участваха в разнообразни игри и провокации, бяха подлагани на физически компликации и какво ли още не в продължение на няколко седмици. До финала стигнаха Сандев, Ева, Крис и Йоанна, а победител стана точно Ева.

Продуцентите разкриха, че готвят втори сезон, който ще се снима през месец май. " Не сме си избили парите от първото издание, само че съгласно нашите проекти ще сме на нулата след втория сезон, а от третия нататък може и да имаме дребна облага “, споделиха Павел Колев и Ицака пред Българска национална телевизия. В началото те се чудели дали хората ще гледат 30-минутни епизоди в интернет, само че след това имало зрителски интерес и към видеата, които са по над един час.

Самата Ева Георгиева пък бе извънредно щастлива от успеха и се радва, че изпраща най-хубавата си година. Към триумфите си тя причислява купата " Мис Бодрум “ в " Ергенът “, присъединяване си в " Смени дамата “, наградата за най-хубав инфлуенсър, основаването на ТикТок шлагера " Искам те “ и успеха в " Къщата на инфлуенсърите “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР