Най-новото Rewind видео на YouTube, което обобщава „клиповете, музиката и

...
Най-новото Rewind видео на YouTube, което обобщава „клиповете, музиката и
Коментари Харесай

Rewind 2018 стана най-мразеното видео в историята на YouTube

Най-новото Rewind видео на YouTube, което обобщава „клиповете, музиката и трендовете, дали образа на YouTube през 2018 г.“, стана и най-мразеното видео в историята на уеб страницата. Досегашният притежател на антирекорда бе песента Baby на Джъстин Бийбър , която за осем години в YouTube събра 9.8 милиона отрицателни вота.
В същото време, Rewind видеото на YouTube за 2018 година набра с невероятна скорост същия брой нехаресвания за по-малко от две седмици. На 13 декември то мина 10 милиона нехаресвания.

Така че за какво и от кое място идва цялата ненавист? Никой видеоклип не може да се хареса на всички хора. Но като се има поради, че цялата цел на видеото е да покаже най-големите моменти в YouTube през годината, има някои доста осезаеми пропуски . Такива са материали на известните основатели на наличие като Логън Пол и Pewdiepie, чиито почитатели сигурно са изиграли роля при отрицателните вотове.

Да не приказваме, че във видеото намира място и Ninja, който даже не е основател на автентично наличие в YouTube, а просто стриймър от Twitch.

Така е напълно ясно, че висшите шефове на YouTube имат друга визия за това, което е удивително за тях, и това, което е удивително за феновете, подкрепящи платформата.



Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР