Най-новото попълнение в редиците на Левски - Роналдо, е натоварено

...
Най-новото попълнение в редиците на Левски - Роналдо, е натоварено
Коментари Харесай

Мъри Стоилов смята, че с Роналдо се поставя началото на нов етап от развитието на Левски

Най-новото попълнение в редиците на Левски - Роналдо, е натоварено с отговорността да даде „ футболна квас “ за отбора. Това показа старши-треньорът - Станимир Стоилов, в изявление за Gong.

„ Успяхме след дълги диалози, очакване и футболни гимнастики да притеглим един млад състезател. Трудно се взимат млади играчи от Бразилия. Най-вече се надявам по най-бързия метод да го вкараме да е в помощ на тима. Той самичък за себе си би трябвало да се опита да даде нещо по-различно на тима. Специално играчите от Бразилия ги привличаме, с цел да дадат футболната квас. Предпочитам да не давам предварителни поръчки и обещания на хората, дано самият състезател покаже какво може на терена. Така действам с всички футболисти. Нека всеки самичък да отбрани името си и престижа на терена. Факт е, че е извънредно млад, а от нас и от него зависи по какъв начин ще го развием “, сподели наставникът.

Роналдо се чака да играе еднообразно добре на десния фланг и в центъра на офанзивата, само че Стоилов чака от него да е най-активен по крилото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР