Най-новото попълнение на Лудогорец през зимната пауза – Франко Русо,

...
Най-новото попълнение на Лудогорец през зимната пауза – Франко Русо,
Коментари Харесай

Франко Русо: Искам титла, купа и групи на ШЛ с Лудогорец

Най-новото попълнение на Лудогорец през зимната пауза – Франко Русо, приказва пред  Gong.bg часове след официализирането на прехвърлянето му при „ орлите “ от испанския Майорка. Аржентинският защитник, който разполага и с италиански паспорт, призна, че е помислил преди да предприеме този ход, само че провокациите, които разградският отбор му предлага с присъединяване в европейските клубни шампионати, са наклонили везните договорката да стане факт.

Русо загатна, че се радва доста на конкуренцията, която има в тима и е останал доста удовлетворен от видяното от новите си съотборници след първата си подготовка на терените на Cornelia Diamond Golf Resort & Spa в Белек, Турция, където Лудогорец води своята зимна подготовка.

„ Не беше доста елементарно решение да мина в Лудогорец. Трябваше да помисля, трябваше да видя бъдещето си. Бях с доста мисли в главата си за тази смяна. Не беше елементарно да сменя страната, в която живях 10 години, само че моите упоритости са огромни и считам, че Лудогорец е точното място да ги осъществя “, стартира той пред нашата медия.

„ Усетих доста добре първата си подготовка. Щастлив съм, че бях с тима. Днес беше дълъг ден, защото трябваше да потвърждавам и демонстрирам доста нещо. Чувствах се доста добре на игрището и ми хареса интензитетът ", стартира той пред камерата на нашата медия, продължи Русо.

„ Европа беше решението да дойда тук, да играя там и в шампионатите. Мисля, че конкуренцията при бранителите е доста огромна и потребна. Всеки състезател желае да бъде до дъно на лимита си и това е добре, тъй като всички бранители ще дават всичко за себе си на тренировката ", продължи бранителят, който има над 20 мача в испанската Ла Лига.

„ Да, познавам аржентинеца Тисера. Той беше в Платенсе, където играх и аз, не бяхме дружно, само че го познавам от страната ни ", добави Русо.

„ Първите ми упоритости са да спечелим лигата, да спечелим купата и да играем в Шампионска лига ", изрично сподели той. „ Бях доста благополучен, когато Аржентина завоюва Световното състезание, тъй като това беше първият Мондиал, в който видях страната си да го печели. Щастлив съм за нея и хората “, приключи Франко Русо.

Драган Иванов и Симеон Божинов, пратеници на Gong.bg в Анталия, Турция

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР