Най-ново поколение автоматизирана система за тъканна диагностика при злокачествените заболявания

...
Най-ново поколение автоматизирана система за тъканна диагностика при злокачествените заболявания
Коментари Харесай

Заработи система за диагностика при злокачествените заболявания от най-ново поколение

Най-ново потомство автоматизирана система за тъканна диагностика при злокачествените болести проработи в Специализираната болница за онколечение. Модерната лабораторна диагностична инсталация в Специализирана болница за интензивно лекуване по онкология е в помощ на клиничната патология.

За пациентите със злокачествени болести това значи по-точна диагностика, което е от основно значение за избора на вярното лекуване.

Модерната инсталация, идваща за първи път в България, ще разреши лечението при всеки болен да бъде самостоятелна в оптималната степен и ще служи за мониторинг на таргетни лечения в лекуването на рака на млечната жлеза, на белия дроб, на рака на кожата, както и на други обществено значими онкологични болести.

Апаратурата ще даде опция на болничното заведение да се подреди по диагностични благоприятни условия в групата от водещи в света медицински научноизследователски центрове за битка с рака.

От по-бързото приемане на точна диагноза ще могат да се възползват лекуващите се в Специализираната болница по онкология и нуждаещите се от консултация или второ мнение пациенти от цялата страна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР