Най-новият смартфон на Honor разполага с четворна камера, която се

...
Най-новият смартфон на Honor разполага с четворна камера, която се
Коментари Харесай

Камерата на Honor 20 Pro получи 111 точки в тестовете на DXOMARK

Най-новият смарт телефон на Honor разполага с четворна камера, която се ръководи благодарение на най-съвременни логаритми с детайли на изкуствен интелект. Новата камера на Honor 20 Pro мина тестванията на лабораторията DXOMARK и получи доста високи оценки.



Основната камера на новия телефон разполага с 48 МР оптичен датчик с рекордна апертура F/1,4 и оптична плюс електронна стабилизация на изображението. Резолюцията на втория оптичен датчик е 8 МР, също с оптична стабилизация на изображението и телефото обектив, осигуряващ 3х оптично нарастване на изображението без загуба на качеството. Този оптичен модул предлага и 5х, както и 30х хибридно нарастване. Резолюцията на третия фотосензор е 2 МР, като той е особено предопределен за снимането на доста близки обекти. Последният четвърти фотосензор е с резолюция 16 МР и свръхширокоъгълен обектив с ъгъл на виждане 117 градуса.



DXOMARK даде на четворната съществена камера на смарт телефона 111 точки , които са повече от тези на iPhone XS Max (105).

От достолепията при фотосите се отбелязва бързата и точна система за автоматизирано фокусиране, огромният динамичен диапазон, високата подробност и отличния боке резултат. От минусите – леко замъгляване в крайните области на фрагмента и в доста редки случаи неестествени цветове при едва осветление.



При снимане на видео DXOMARK показва като плюс ефикасната стабилизация, високата подробност даже и при доста мощно осветление на сцената и ярките, наситени цветове. От минусите – звук при доста слаба осветеност и нисък динамичен диапазон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР