Най-новият скандал в родната онлайн действителност, е този между инфлуенсърите

...
Най-новият скандал в родната онлайн действителност, е този между инфлуенсърите
Коментари Харесай

Сами Хосни и Джулиана Гани в остър сблъсък, тя се закани да го съди

Най-новият скандал в родната онлайн реалност, е този сред инфлуенсърите Сами Хосни и Джулиана Гани. Спорът сред двамата се породи, откакто Сами разгласява свое видео в Инстаграм, в което реагира на друго такова на Джулиана. Във видеото на Джулката се показва чай, с чиято помощ се отслабва. 

Сами споделя, че " няма чай, който да стопи непотребните мазнини ". Той споделя, че има един метод да се стопят мазнините, а това става единствено с калориен недостиг. " Ядеш по-малко, изразходваш повече и тялото се освобождава от непотребните мазнини ". Инструкторът добавя, че за следващ път е попаднал на видео, което подвеждало хората да си купуват артикули, които вълшебен ще ги трансформират. " Дразня се, когато хора с доста почитатели в Инстаграм дават неприятен образец ", споделя Сами, визирайки Джулиана.

Сами споделя, че би трябвало да се помогне на хората, които са обезверени, когато не могат да отслабнат. Да им бъде обяснено, че свалянето на килограми става посредством калориен недостиг, акцентира още Хосни. 

Виж още:

" Да пиеш нещо с цел да отслабнеш, е като да харчиш, с цел да спестиш. Искате да остлабнете? Можете да го извършите гратис, като намалите калорийния си банкет ", написа към видеото си Сами Хосни, който е безапелационен, че отслабването става с придвижване и понижен банкет на калории. Под видеото е цялостно с десетки мнения, подкрепящи тезата на Сами Хосни.

Същото обаче важи за почитателите на Джулиана Гани, която не остави видеото без коментар. " Мисля, че като Ричард Величков има задоволително човеци, които за жалост са много огладнели. Ако не вършат своите режими, или не упражняват някой човек... няма да имат с какво да се хранят. Ето за какво те оплюват мен и чая, който в действителност е оказал помощ на самата мен, само че и на доста други хора " споделя Гани и добавя, че не за първи път някой се опитвал да натрупа известност на неин тил. 

" Доста се ядосах, тъй като се приказва за моя имидж. Как бих заложила своето име, името на фамилията си, името на детето си с някакви подправени артикули ", споделя още Джулиана и споделя, че тя популяризира единствено здравословни артикули. " Този, който оплю чая и моето име, ще бъде съден и ще му се желае обществено опрощение ", безапелационна е Гани и се закани, че Хосни " ще си понесе следствията ".

В последвалите сторита Джулката показа десетки мнения и персонални известия на хора, които са ѝ писали незабавно, откакто са изгледали мненията на двете страни. Те споделят, че са доста удовлетворени от въпросната напитка и ще продължат да я одобряват.

Виж още:

Малко по-късно се включи и Илиян, с цел да отбрани своята половинка. Той и Джулката благодарят доста на всички, изпратили поддръжката си за тях. Той добавя, че елементарно може да се види в кои аптеки и био магазини се предлага напитката за намаляване. " В сходни обекти няма по какъв начин да пробиеш и продаваш без всички нужни документи за качество и надзор на продуктите ", споделя още на стори Илиян, който е в компанията на нежната си половинка. 

Виж още:

Изображеие: https://www.instagram.com/djuliana_gani/, https://www.instagram.com/samihossny/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР