Най- новият развлекателен детски кът в гр. Варна отвори врати

...
Най- новият развлекателен детски кът в гр. Варна отвори врати
Коментари Харесай

Caribi Kids - най-новият развлекателен детски кът във Варна отвори врати за радост на малчугани и родители

Най- новият развлекателен детски ъгъл в гр. Варна отвори порти на 5-ти октомври с един доста специфичен рожден ден и прикова погледитe на родители и посетители!



Caribi Kids се намира в една от ТОП локациите в града – Caribi Bar! Докато вие се наслаждавате на спокоен и прелестен престой в клуба, вашето дете ще се забавлява на няколко крачки от вас, обгрижвано от усмихнати и опитни аниматори!



Детският център е доста необятен и пресен! В него постоянно има какво да се прави – игри и лудеене на воля, оцветяване на керамични фигурки, занимателни и поучителни игри с аниматорите!



Caribi Kids прекатурва визиите ви за рождени дни и тематични празненства!  Развлекателният център предлага чудесна опция за съвършеното фамилно развлечение и професионално отношение във всеки един подробност! Детски ъгъл Caribi Kids разполага и с боулинг за деца, таб-маси и доста занимателни и просветителни игри! За дребните посетители е планувано и особено детско меню с обичани солени и сладки вкусотии! „ Сейфти зоната “ предлага разнообразни с катерушки, пързалки, люлки и меки играчки, където децата могат да се забавляват!

Помислено е и за родителите на по- дребните дечица, които с изключение на в заведението, могат комфортно да се настанят и в самия детски ъгъл и умерено да следят играта им!



Изцяло актуализирана, новата празненство зала в Caribi Kids ще обезпечи повече пространство и за организирането на детски тържества и частни празненства за класове и детски градини! Предлага се  цялостна организация и осъществяване на всяко ваше предпочитание за всяко празненство и за всеки мотив!



Уютно и занимателно място за дребните посетители и вашата анулация, когато желаете да изпиете кафето си на мира. В Детски ъгъл Caribi Kids децата Ви ще изживеят безчет нови завършения и още по- щури занимания, които ще ви накарат да ги водите отново и отново!

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР