Най-новият модел с изкуствен интелект на OpenAI почти съвпада с

...
Най-новият модел с изкуствен интелект на OpenAI почти съвпада с
Коментари Харесай

Моделът на OpenAI почти съвпада с лекарите при оценката на проблемите с очите

Най-новият модел с изкуствен интелект на OpenAI съвсем съответствува с лекарите специалисти при анализирането на очни положения, съгласно проучване, което акцентира капацитета на технологията в медицината.

The Моделът GPT-4 на започващата компания, подкрепена от Microsoft, надмина или реализира същите резултати като всички, като се изключи медиците-специалисти с най-хубави резултати, в оценката на очните проблеми и предлагането на лекувания, съгласно документ, оповестен в сряда.

Офталмологията има беше огромен фокус на напъните за използване на AI за клинична приложимост и премахване на пречките пред възприемането, като да вземем за пример склонността на моделите да „ халюцинират “ посредством основаване на фиктивни данни.

„ Това, което тази работа демонстрира, е, че знанията и способността за размишление на тези огромни езикови модели в подтекста на здравето на очите към този момент са съвсем неразличими от специалистите “, сподели Арун Тирунавукарасу, водещ създател на публикация за констатациите, оповестена в списание PLOS Digital...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР