Най-новият модел фитнес смарт часовник на Huawei вече е достъпен

...
Най-новият модел фитнес смарт часовник на Huawei вече е достъпен
Коментари Харесай

Започват продажбите на новия HUAWEI WATCH FIT в България

Най-новият модел фитнес смарт часовник на Huawei към този момент е наличен за българските консуматори единствено дни след формалната си международна премиера на 10 септември в границите на фoрума. Благодарение на Теленор, Технополис, Техномаркет, Зора и сътрудниците на дистрибутора Polycomp, той влиза в продажби от тази седмица на целесъобразна цена от 199 лв., a при започване на октомври се чака и в A1 и Виваком.

HUAWEI WATCH FIT е първият състезателен часовник на компанията с 1.64-инчов правоъгълен AMOLED HD екран, на който потребителите могат да гледат 12 разнородни подготвителни стратегии, изпълнявани от анимиран аватар. Стилен като визия и с вдъхновяващи функционалности за влизане във форма и грижа за здравето, той е аксесоар, който няма да желаете да сваляте от китката си. Не е и нужно да го вършиме за към 10 дни, защото толкоз е животът на батерията му при всекидневно потребление. Тежи едвам 34 грама и идва у нас в три атрактивни цвята - Mint Green, Sakura Pink и Graphite Black, като каишките са сменяеми и елементарно можете да разнообразите типа му. Можете да го извършите и посредством промяна на 130 екрана, налични в Huawei Watch Face Store. Още по-интересна е функционалността да употребявате за декор на екрана фотография от личния си фото албум на смарт телефона и да изберете каква информация да се демонстрира на него, когато е включен. Дисплеят в standby режим (Always-on) предлага 6 разновидността, които разрешават да видите часа единствено с един взор.




Спортувай съгласно персоналните си цели и желания

Днешните консуматори пробват все по-разнообрази форми на придвижване, спорт и изцяло поддържане на добра физическа форма - от тичане, йога и пилатес, до напълно нови хрумвания, които можете да откриете в менюто на часовника. Дванадесетте анимирани стратегии, комбиниращи демонстрации на 44 пози, обезпечават виртуален сътрудник в спорта, даже вкъщи, който ви припомня да продължите интензивността си, в случай че се заседите за повече от 3 минути.
За тези, които желаят да наблюдават тренировките си допълнително елементи, HUAWEI WATCH FIT поддържа 96 подготвителни режима. 11 професионални режима покриват най-популярните видове тренировки, като тичане, колоездене, плуване и други. Допълнителни 85 покриват интензивности измежду които фитнес, танци, игри с топка, водни спортове, зимни спортове и рискови спортове. Потребителите могат елементарно да изберат подобаващия за случая режим и да запишат постигнатите резултати, с помощта на интелигентните датчици, проследяващи пулса, интервалите му на смяна, изразходените калории, времето на трениране и други данни съгласно типа интензивност.



Грижа за здравето
Потребителите през днешния ден обръщат от ден на ден внимание и на здравословното си положение и наблюдават по-детайлни данни за него. HUAWEI WATCH FIT предлага в детайли следене на основни параметри като сърдечния темп, качеството на съня и кислородното засищане на кръвта. Технологията TruSeenTM 4.0 следи сърдечния темп, като демонстрира пулса в умерено положение все още, както и инфографика по какъв начин се е движил през последните 24 часа. При засичане на нетипични данни, като неоснователен прекомерно висок или прекомерно невисок пулс, сигнализира потребителя да обърне внимание.

Друга технология - HUAWEI TruSleepTM 2.0, прави потребен обстоен разбор на модела и качеството на съня, в това число следене на пулса в действително време, качеството на дишане и разбор на насъбрани статистически данни. Часовникът разпознава по кое време потребителят заспива и се разсънва, другите етапи на съня като лек (повърхностен сън), бездънен сън, REM сън (в който сънуваме), и будно положение. Благодарение на интегриран изкуствен интелект, той разпознава 6 типични казуса, като мъчно заспиване, преобладаващо лекомислен сън, разтревожен сън, ранно пробуждане, прекомерно доста сънища, и мощно изменящ се баланс на работа и отмора. На база на тези данни и разбор, HUAWEI WATCH FIT предлага стотици персонализирани препоръки за възстановяване на качеството на съня. В композиция с дългия живот на батерията, дребното тегло и ергономична форма, той е изцяло интелигентно решение за по-пълноценна отмора и по-добро здраве.
Освен съня, часовникът следи и параметри като насищането на кръвта с О2, равнището на стрес, и дамския цикъл, окуражавайки потребителите да пробват дихателни извършения, да се приготвят за специфичните дни и изцяло да понижат непотребния стрес в живота си и да насочат силата си към значимите провокации и достижения.

Продажбите на HUAWEI WATCH FIT у нас стартират от тази седмица, първо в Теленор, Технополис, Зора, Техномаркет и партньорската мрежа на дистрибутора Поликомп, а в края на септември се чакат и в A1 и Виваком. Препоръчителната крайноклиентска цена е 199 лв., а мобилните оператори оферират и разновидности за закупуване на устройството с абонаментни проекти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР