Най-новият Кадилак Ескалейд 2021 направи своя дебют по-рано тази седмица

...
Най-новият Кадилак Ескалейд 2021 направи своя дебют по-рано тази седмица
Коментари Харесай

Първото P-OLED арматурно табло в света, дело на LG, ще дебютира в новия кадилак през 2021

Най-новият Кадилак Ескалейд 2021 направи своя дебют по-рано тази седмица и включва специфичната P-OLED технология на LG, което го прави първият автомобил, който употребява извитите OLED монитори.

P-OLED е в центъра на чисто новия дизайн на емблематичния джип Кадилак и първият автомобил, който включва LG P-OLED цифрово табло. 38-инчовият екран е формиран от три разнообразни P-OLED екран панела, като най-големият е дълъг 16.9 инча (43 см.) по диагонала. Трите извити екрана сформират цифрово арматурно табло, което сподели класическата потребна информация за водача, както и интегрирана междинна подпора, която служи като инфотейнмънт екран за възпроизвеждане на тон, видео и навигационно наличие.

Добре развитата система на Ескалейд включва характерности като навигация с добавена действителност и нощно виждане - всичките задвижвани от високо-технологичен програмен продукт основан от LG, който е подхранван от ASIL (Ниво за цялостна сигурност на автомобила) и покрива интернационалните стандарти на ISO за сигурност на лекотоварните коли.

Спред пазарно изследване на IHS Markit, международният пазар за автомобилни екрани се чака да се усили в околните години - от 7.8 милиарда щатски $ за миналата година, до 10.5 милиарда до 2023. Широкият ъгъл на видимост, извивката и ярките графики вършат P-OLED екрана в индустриално транспортно средство доста по-интуитивен за водачите. Високата степен на еластичност и ненадмината специфичност на OLED технологията е атрактивна също по този начин и за производителите на премиум коли, които са подготвени да показват разнообразни нововъведения на своите най-адаптивни консуматори.
„ Дебютът на тази технология със световноизвестна марка като Cadillac е освен чест, само че и удостоверява, че нашите автомобилни решения са измежду най-хубавите, които промишлеността може да предложи ", съобщи Ким Джин-йонг, президент на LG Vehicle Component Solutions Company. „ Годините познания и опит, насъбрани от LG, с цел да стане международен водач в OLED тв приемниците, ще бъдат приложени за възстановяване на прекарването в автомобила. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР