Най-новият футболист в селекцията на Ливърпул - Алексис Мак Алистър,

...
Най-новият футболист в селекцията на Ливърпул - Алексис Мак Алистър,
Коментари Харесай

Мак Алистър: Един разговор с Клоп беше достатъчен да взема решението

Най-новият футболист в селекцията на Ливърпул - Алексис Мак Алистър, приказва в родината си Аржентина след реализирането си на своя трансфер на " Анфийлд ". Халфът приказва по какъв начин е бил уверен от Юрген Клоп да премине от Брайтън при " алените ".

„ Имах шанса да приказвам с него преди прехвърлянето. Това беше доста значим фактор за мен да взема това решение толкоз рано по време на трансферния пазар. Видях желанието от Юрген да ме вземе, което за мен означаваше всичко в този миг. Говорихме доста за футбол и по какъв начин той желае да развие тима. Как да продължи да печели титли “, стартира аржентинският халф.

„ Да отида в един от най-големите тимове в света и най-големият в Англия е изключителна приятност за мен. Може да се каже и фантазия. Искам да дам всичко за тази опция. Цялата тази договорка пристигна в доста добър миг от кариерата ми “, продължи Мак Алистър.

„ Нямам самообладание да стартира работа с новите си съотборници и треньорите. Искам да изучавам още доста и да давам най-хубавото от себе си, с цел да създадем добър сезон “, сподели още той.

Следващото питане беше дали е имало интерес от други клубове и халфът сподели: „ Не желая да приказвам за други варианти или тимове, защото почитам всеки един от тях. Усетих просто, че Ливърпул е вярното място за мен, освен поради сегашното, а поради историята, която има “.

„ Играл съм два пъти на „ Анфийлд “ и всеки състезател, който е бил там, може да опише какъв брой луда е атмосферата на стадиона на Ливърпул. В Англия трибуните са по-близо до терена, което прави самата атмосфера много по-различна от тази на Бока Хуниорс. Разбира се, всички знаем темпераментът на локалните почитатели, само че просто обстановката на Острова е малко по-различна и чувството е друго “, сподели той пред ESPN Argentina.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР