Най-новият флагман на Xiaomi – 14 Pro – може да

...
Най-новият флагман на Xiaomi – 14 Pro – може да
Коментари Харесай

Възможно е да няма глобално представяне на смартфона Xiaomi 14 Pro

Най-новият флагман на Xiaomi – 14 Pro – може да пропусне световната премиера. Тази вест идва единствено няколко седмици след китайската премиера на моделите 14 и 14 Pro и до момента в който общоприетият 14 към момента се чака да се появи на международните пазари през месец януари, бъдещето на Pro наподобява нестабилно.

Тази информация идва от софтуерните разработки на Xiaomi, видяна от хора с деликатен взор от изданието Xiaomiui. Според тази информация, до момента в който Xiaomi интензивно работи по световната версия на новата HyperOS за Xiaomi 14, за модела Pro не може да се каже сходно нещо и при него не се следи сходна интензивност.

Най-новата вътрешна тестова компилация за HyperOS 14 датира отпреди два месеца, което в допълнение подсказва, че за Pro може и да няма задоволително време.

Важно е да се има поради, че това изказване е единствено въз основата на създаването на програмното обезпечаване и нещата могат да се трансформират, когато Xiaomi публично разгласи серията 14 в международен мащаб през идната година. Появи се и слух, че вместо върху Pro, Xiaomi може да се концентрира върху нов модел с кодовото име „ Ultra “, който да се появи дружно с 14.

Да напомним, че общоприетият Xiaomi 14 си остава страховит. Той може да се похвали с огромен 6,36-инчов OLED екран с наситени цветове (благодарение на 12-битовата дълбочина), плавна периодичност на освежаване до 120 Hz и невероятна бляскавост до най-много 3000 нита. Телефонът се базира на най-новия чип Snapdragon 8 Gen 3, комбиниран с до 16 GB RAM и до 1 TB памет, която е задоволителна за предпазване на всички ваши потребности.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР