Най-новият филм на Стефан Командарев, В кръг“, разказва историите на

...
Най-новият филм на Стефан Командарев, В кръг“, разказва историите на
Коментари Харесай

„В кръг“ търси истории с полиция

Най-новият филм на Стефан Командарев, „ В кръг “, споделя историите на три двойки патрулиращи служители на реда в нощна София. Лентата излиза по кината от 8-ми ноември. Преди нея обаче екипът на кино лентата дружно със Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи започват акция, в която всеки може да показа своята история с полиция. За задачата от през днешния ден е деен уеб сайтът, където хората могат да споделят историите си, а всеки, който желае ще може да ги чете.

„ Идеята ни хрумна непринудено, тъй като по време на работата по кино лентата се срещнахме с доста служители на реда и чухме доста истории, само че като филм несъмнено не можем да разкажем всяка една. Отделно като жители, всеки от нас има не една или две случки с полицията и взехме решение да обединим всичко това, всеки да може да опише и показа, без значение дали е служител на реда или жител и без значение дали е позитивно или негативно мнението му “, споделя Стефан Командарев
„ Тази акция е ориентирана към всички. Ние доста добре си знаем проблемите. Знаем за позитивните образци, за жал знаем и отрицателните, само че в случай че не се приказва за тях, в случай че те не се разискват и най-много в случай че не се дава публичност, няма по какъв начин нещата да се подобрят “, споделя Илия Кузманов от Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи

Най-добрите истории ще бъдат селектирани и събрани в книга, а създателите им ще имат неповторимия късмет да гледат „ В кръг “ в компанията на актьорите и екипа, преди филмът да тръгне по кината. В лентата ще забележим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев–Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев–Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и други Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за „ Арго Филм “.

„ В кръг “ потегля по кината в България на 8 ноември и се реализира с медийната поддръжка на NOVA и поддръжката на ИА „ Национален кино център “, фонд ЕВРОИМАЖ, Сръбски кино център, Илиян Рангелов, КИА Моторс България и в партньорство със Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР