Най-новият български комедиен сериал "Полицаите от края на града" стартира

...
Най-новият български комедиен сериал "Полицаите от края на града" стартира
Коментари Харесай

“Полицаите от края на града идват на 9 март по NOVA

Най-новият български комедиен сериал "Полицаите от края на града " започва на 9 март в 21.00 ч. по NOVA.

Поредицата дава обещание доста развлечение и въодушевление за цялото семейство пред телевизионния екран – всеки петък, в праймтайма на малкия екран. Това е следващата родна продукция, с която NOVA затвърждава поддръжката си за българските филми на всички свои платформи и упоритостта си да продължи да вкарва и развива нови за страната формати.

Десетки полицейски униформи са ушити по поръчка за сериала, като пагоните са безусловно копие на настоящите сега. Специални обувки и костюми са закупени и създадени за потребностите на продукцията, тъй че всичко да наподобява оптимално достоверно.

В нова светлина феновете ще видят някои от най-популярните и обичани комедийни артисти: Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Алексей Кожухаров, Виктор Калев. Сериалът е със специфичното присъединяване на обичания ефирен тандем - Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, които също влизат в полицейски униформи. Много млади и надарени артисти вземат участие в най-новата българска продукция на NOVA, а някои от тях ще създадат своя ефирен дебют.
 NOVA поддържа българските филми NOVA поддържа българските филми
Кристиан Милатинов е едно от новите обещаващи попълнения.

Той играе контрольор Колев, а работата си като служител на реда в сериала, дружно с към този момент одобрените лица, дефинира като същинско предизвикателство.

Сюжетът ще придвижи феновете в всекидневието на група злощастни служители на реда, които основават доста повече проблеми вместо да оферират решения и посвещават цялото си време на замаскиране на гафовете, а не на определяне на мирното общуване в квартала, каквато е главната им задача.

Сериалът е доста динамичен, като фотосите се случват

редом на няколко местоположения. Действието се развива в несъществуващия краен квартал Запад, а РПУ-то е напълно престроено оборудвано за задачите на снимачния развой. Нов банков клон е построен за първия снимачен ден, където с грабеж стартира занимателната поредност. А една от главните местоположения в продукцията - заведението на Джиджи, чиято роля извършва Милица Гладнишка, сега работи като ресторант. Има и няколко къщи, жилищата на героите в сериала, и всеки е украсен съгласно профила на своя воин.

Запознайте се с досиетата на колоритните облици на уеб страницата на „ Полицаите от края на града “, а всички настоящи вести за най-новия български комедиен сериал следете на FB страницата.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР