Най-новият български филм – "Вездесъщият", с официална премиера на 10

...
Най-новият български филм – "Вездесъщият", с официална премиера на 10
Коментари Харесай

Най-новият български филм Вездесъщият от октомври в кината

Най-новият български филм – "Вездесъщият ", с публична премиера на 10 октомври в Зала 1 на НДК и от 13 октомври в кината, дава обещание провокативен сюжет с голям брой непредвидени обрати. Това е следващият филм, с който "Нова Броудкастинг Груп " затвърждава поддръжката си на качествени български кино и телевизионни продукции.

Над 200 билета за премиерата ще бъдат разиграни в разнообразни игри във "Фейсбук " страницата на “Вездесъщият”, както и от сътрудници на кино лентата.

"В центъра на историята е публицист и притежател на рекламна организация, който последователно е захласнат да следи всички към себе си със скрити камери. Той събира живота на най-близките си, целия си свят на файлове. Това "хоби " на основния воин, в ролята на който ще забележим Велислав Павлов, му донася както занимателни моменти, по този начин и доста нежелани истини. Частната история ни предизвика да се замислим за по-голямото – за цялостното наблюдаване към нас ", това съобщи режисьорът на кино лентата Илиян Джевелеков в студиото на "Здравей, България ".

Теодора Духовникова е в ролята на психоаналитик и брачна половинка на основния воин, която пази ревностно своите секрети. "За мен филмът е доста забавен, тъй като това е една тематика, която от ден на ден стартира да вълнува персонално всеки от нас – нахлуването в персоналното пространство на човек и има ли право някой да записва и следи ".

Филмът слага доста въпроси, свързани с персоналното пространство в днешния свят, където СРС-тата и камерите за видеонаблюдение ни заобикалят отвред. Кара ни да се замислим до каква степен е границата и по кое време не трябва да бъде прекрачвана. От какво ни защищават и с какво ни заплашват тези забележими и невидими записващи устройства, с които се оказва по този начин елементарно да се снабди всеки от нас? "Само една истина допълнително може да те убие " и "Трябва да знаеш единствено колкото можеш да понесеш " са единствено част от провокативните тематики, които ще засегне лентата.

"Вездесъщият ", подсилен от Националния кино център, е дело на продуцентската компания Мирамар Филм, която стои зад извънредно сполучливи планове като "Дзифт " и "LOVE.NET " – филмът, оглавил националния бокс офис за 2011 година с над 210 хиляди фенове и който остава един от най-касовите български филми досега.

След триумфа на "LOVE.NET " Нова Броудкастинг Груп влиза за повторно в ролята на копродуцент на филм, със същия креативен екип, в който са още Матей Константинов – сценарист, Емил Христов – оператор, Георги Димитров – художник, Александра Фучанска – монтажист. Кастът на "Вездесъщият " включва одобрени имена като Борис Луканов, Михаил Мутафов и Георги Стайков. Продукцията дава обещание да наложи голям брой нови лица в българското кино (Весела Бабинова, Анастасия Лютова, Тони Минасян), а упованията на продуцентите са "Вездесъщият " – още веднъж в копродукция с NOVA – да се трансформира в неоспорим зрителски шлагер.

Филмът е сниман в едни от най-красивите и забавни здания на столицата със съдействието на Столична община. В тийзъра, който през днешния ден беше извънредно излъчен в ефира на NOVA, звучи новият шлагер на Любо Киров "Ти ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР