Най-новата версия на Android 8.1 Oreo вече е налична и

...
Най-новата версия на Android 8.1 Oreo вече е налична и
Коментари Харесай

Стартира актуализацията на moto g5, moto g5s и moto g5s plus до Android Oreo

Най-новата версия на Android 8.1 Oreo към този момент е налична и при смартфоните  от серията moto g5. Собствениците на moto g5, moto g5s plus и moto g5s в България, могат да чакат да получат нотификация за ъпдейт всеки миг.
С Android Oreo потребителите се радват на още повече благоприятни условия, усъвършенствани функционалности и усъвършенствани процеси на техните устройства.

Android 8.1 Oreo предлага усъвършенствания, свързани с функционалностите за мултитаскинг, по-сигурна отбрана на данните, ситуирани в телефона, както и по-ефективен надзор на известяването. И това не е всичко! Актуализацията обгръща Bluetooth функционалността, менюто за зареждане, батерията, както и цялостната непоклатимост на устройството.

Макар и представители на миналогодишното портфолио на Motorola моделите от фамилията moto g постоянно заслужават внимание. За наслада на ценителите на емблематичната g серия, моделът moto g5s към момента е наличeн на българския пазар и то на невероятнатa цена от 289 лева за двусимовата версия. Този модел бе един от първите с Turbo Power зарядно, което разрешава да получите сила за часове единствено след няколко минути на зарядното.

moto g5s има 16 МР камера с висока резолюция и автофокус с детекция на етапа (PDAF) и 5 МР широкоъгълна камера с LED мълния.

Дисплеят е 1080p на 5.2 ” Full HD екран, към който се прибавят 1.4GHz 8-ядрен процесор** и 4G скорост. Мултифункционалният читател за пръстови отпечатъци също дава повече благоприятни условия – отключвате телефона си, навигирате елементарно с плъзване или допиране с помощта на навигацията с един бутон. moto g5s идва и с най-новите функционалности Moto Experience.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР