Най-новата сензация на руската музикална сцена е Крисия Тодорова, узна

...
Най-новата сензация на руската музикална сцена е Крисия Тодорова, узна
Коментари Харесай

Крисия Тодорова пробива в Русия

Най-новата сензация на съветската музикална сцена е Крисия Тодорова , разбра HotArena .

15-годишната певица си е сложила нова це л и то не каква да е. Крисия се стреми да завладее съветската аудитория като направи дует с любимеца на Владимир Путин Руслан Вега. Според изявления в мрежата двамата реализатори напълно скоро ще създадат хитово парче дружно. Те пяха дружно на една сцена по време на присъединяване на Вега в България по случай остарялата Нова година. 

Рок динозавърът Руслан Вега е някогашен вокалист на паметната съветска тайфа " Земляне ", която е обичана на Путин. По време на концерта му в столицата, дребната Крисия също се грижи за положителното въодушевление на гостите. 

Очакванията са това нейно присъединяване да й даде сериозен подтик и известност на необятната съветска сцена. Тя и Вега обядваха дружно преди концерта, а руснакът остана извънредно впечатлен от нашето момиче и любовта й към джаза. 

Както самата Крисия показа пред него, тя избира да прави свои разновидности на паметни джаз части. " Запознах се с надарената, млада и извънредно блага Крисия. Тя има огромно бъдеще и пее крепко ", написа Вега под видео в обществените мрежи, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР