Най-новата пиеса от Захари Карабашлиев Талант ще направи своята премиера

...
Най-новата пиеса от Захари Карабашлиев Талант ще направи своята премиера
Коментари Харесай

Талант от Захари Карабашлиев с премиера в Плевен и София

Най-новата пиеса от Захари Карабашлиев " Талант " ще направи своята премиера в София на 16 октомври в " Theatro оттук канала " след първата си среща с публиката в Плевен на 8 септември. Постановката събира за първи път на театралната сцена Александър Алексиев и Стоян Дойчев. Партнират им още двама артисти от театъра в Плевен - Ива Николова и Георги Енчев, а режисьорка е Василена Радева, научи ДУМА от Татяна Павлова от Артвент.
" Талант " придвижва публиката в нощта на най-самотния рожден ден на един провален куклен артист, който изненадващо е посетен от брат си - от дълго време напуснал родината, с цел да избяга от правораздаването. Защо се е върнал? Какво не могат и какво би трябвало да си кажат двама братя, разграничени от надълбоко заровена загадка? Ще научим ли истината за осъщественото закононарушение?
Пиесата е написана особено за Александър Алексиев и Стоян Дойчев. Сценографията и костюмите са на Симеон Стоилов, сценографията на куклите е на Рада Петрова-Андонова, музика - Милен Апостолов, театрално придвижване - Анна Кабакова.
 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР