Най-новата изгора на ловеца на мигранти Динко от Ямбол –

...
Най-новата изгора на ловеца на мигранти Динко от Ямбол –
Коментари Харесай

Шок! Динко мачка чаршафите със знойната силиконка Вероника, която обаче се оказа...жрица на Марто Дебелия

Най-новата възлюбена на ловеца на мигранти Динко от Ямбол – Вероника Несторова, за която БЛИЦ към този момент писа, е била измежду жриците на Мартин Филипов – Дебелия, обвиняем за сводничество, разясняват в Благоевград. Момичето е студентка трети курс в Юридическия факултет на Югозападния университет „ Неофит Рилски “ в града.

На делото против него започнаха да се явяват негови проститутки, които в правосъдна зала непосредствено си потърсиха от него заработените пари от „ общия им бизнес “. За идващото съвещание след към месец е призована компаньонката Вероника Н., също студентка в ЮЗУ, прецизира в. Телеграф.

В коридорите на висшето заведение се шушука, че изгората на Динко и компаньонката на Марто Дебелия може да са едно и също лица, само че никой не можа да го удостовери сигурно. Възможно е това да е тя, само че може да има единствено съвпадане в част от имената. Дали това е по този начин ще се разбере след месец в правосъдната зала, в случай че свидетелката се появи.

От администрацията на Югозападния университет споделиха, че повече от 10 са Верониките, които учат в образователното заведение.

„ Откакто са дружно в Вероника Несторова тя съвсем не се е вясвала във факултета, само че ни се похвали преди два месеца за новата си обичана “, описват нейни състуденти.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР