Най-новата изгора на ловеца на емигранти Динко Вълев е Вероника

...
Най-новата изгора на ловеца на емигранти Динко Вълев е Вероника
Коментари Харесай

Динко заби жрица на Дебелия

Най-новата възлюбена на ловеца на емигранти Динко Вълев е Вероника Несторова, студентка в Югозападния университет, една от жриците на Мартин Филипов Дебелия, обвиняем за сводничество.

На делото против него започнаха да се явяват негови проститутки, които в правосъдната зала, непосредствено си желаеха заработените пари в „ общия им бизнес “. В идващото съвещание след към месец е призована компаньонката Вероника Н., също студентка трети курс в ЮЗУ.

В коридорите на висшето заведение се шушука, че изгората на Динко и компаньонката на Марто Дебелия може да са едно и също лице, само че никой не може да удостовери сигурно. Възможна е единствено съвпадане на част от имената. Дали това е по този начин, ще се разбере след месец в правосъдната лв., в случай че свидетелката се появи.

„ Откакто са дружно с Вероника тя съвсем не се вясва във факултета, само че ни се похвали преди да месеца за новата си обич “, описват нейни състудентки. Бъдещата юристка направи усещане на състезанието Мис Силикон с модификацията на гърдите и устните си.

Двамата с Динко в този момент обикалят дневни и нощни заведения с неговия „ Мерцедес “. Понякога се отбиват в Перник при роднините й. Единственият дерт на родителите й бил да не я сполети ориста на някогашната половинка на експерта по ловене на незаконни емигранти със „ свински опашки “, която понякога беше превантивно пердашена от него, написа „ Телеграф “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР