Най-новата изгора на ловеца на емигранти Динко Вълев е Вероника

...
Най-новата изгора на ловеца на емигранти Динко Вълев е Вероника
Коментари Харесай

Динко заби жрица на Дебелия

Най-новата възлюбена на ловеца на емигранти Динко Вълев е Вероника Несторова, студентка в Югозападния университет, една от жриците на Мартин Филипов Дебелия, обвиняем за сводничество, научи HotArena.

На делото против него започнаха да се явяват негови проститутки, които в правосъдната зала, непосредствено си желаеха заработените пари в „ общия им бизнес “. В идващото съвещание след към месец е призована компаньонката Вероника Н., също студентка трети курс в ЮЗУ.

В коридорите на висшето заведение се шушука, че изгората на Динко и компаньонката на Марто Дебелия може да са едно и също лице, само че никой не може да удостовери сигурно. Възможна е единствено съвпадане на част от имената. Дали това е по този начин, ще се разбере след месец в правосъдната лв., в случай че свидетелката се появи.

„ Откакто са дружно с Вероника тя съвсем не се вясва във факултета , само че ни се похвали преди да месеца за новата си обич “, описват нейни състудентки. Бъдещата юристка направи усещане на състезанието Мис Силикон с модификацията на гърдите и устните си.

Двамата с Динко в този момент обикалят дневни и нощни заведения с неговия „ Мерцедес “. Понякога се отбиват в Перник при роднините й. Единственият дерт на родителите й бил да не я сполети ориста на някогашната половинка на експерта по ловене на незаконни емигранти със „ свински опашки “, която понякога беше превантивно пердашена от него, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР