Най-новата и успешна услуга във Враца – платформата за доставка

...
Най-новата и успешна услуга във Враца – платформата за доставка
Коментари Харесай

Удобство за майките, радост за малчуганите! Вижте апетитната оферта за детско парти от FoodboX.bg

Най-новата и сполучлива услуга във Враца – платформата за доставка на храна за дома и офиса FoodboX.bg , предлага апетитна оферта за вашите детски празненства. Фирмата улеснява родителите, като доставя вкусни храни и питиета за рождените дни на малчуганите. По този метод събитието се трансформира в незабравимо преживяване както за дребните, по този начин и за огромните.
Със задачата се заема безспорният водач в приготвянето на пици в града – Майстор Джагата. Само за FoodboX.bg готвачите ще създадат специфични детски пици с диаметър 22 см. Върху тях топ пицарите ще сложат всички обичани съставки на малчуганите. Към всяка пица се поставя апетитен и потребен плодов сок.
Това обаче не е всичко. На FoodboX.bg можете да поръчате и неповторима торта за празника. Кулинарите от сладкарница „ Кампино “ ще изпълнят всяко предпочитание на вашето дете в неговия специфичен ден и ще го зарадват със своите невероятни оферти.
Доставчиците на FoodboX.bg ще се погрижат лакомствата да са на посочено от вас място в тъкмо време.
С новата услуга всички майки могат да зарежат досадните домашен отговорности и да се радват пълноценно на празника на своето дете. Вместо да прекарат целия ден в кухнята, те ще могат да отделят време за своето разкрасяване или да се включат в игрите с малчуганите.
Всички апетитни оферти и цените можете да видите на FoodboX.bg или на фейсбук страницата .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР