Най-новата диетична мода на периодичното гладуване може да е вредна

...
Най-новата диетична мода на периодичното гладуване може да е вредна
Коментари Харесай

Прекъснатото гладуване може да „увеличи риска от сърдечни заболявания“, казва проучване

Най-новата диетична мода на периодическото недояждане може да е нездравословна за сърцето ви, предизвестява шокиращо ново изследване. Постенето с спирания е, когато хората се хранят единствено през избрани часове от деня и то става все по-популярно в последно време, като уелнес запалянковци и звезди възхваляват неговите изгоди за загуба на тегло и здравето.

Въпреки това, ново изследване споделя, че би трябвало да стъпим леко, откривайки, че някои от време на време гладуващи са по-податливи на гибел от сърдечни болести, съгласно констатациите, показани на среща на Американската кардиологична асоциация в Чикаго. Те се концентрираха върху обща версия на от време на време недояждане, при която хората употребяват ежедневните си ястия в границите на осемчасов прозорец, оставяйки ги да гладуват най-малко 16 часа, постоянно наричано хранене с „ лимитирано време “.

Това нови проучвания изследваха диетичните привички на 20 000 възрастни в цяла Америка, проследявайки ги от 2003 до 2018 година И резултатите бяха тревожни. Тези, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР