Най-новата чалга фурия вече се задава на хоризонта! И това

...
Най-новата чалга фурия вече се задава на хоризонта! И това
Коментари Харесай

Певицата Анджелина Се Оказа Джендър

Най-новата чалга хала към този момент се задава на хоризонта! И това не е какъв да е, а транссексуалният Филип Димитров, който през днешния ден се подвизава под името Анджелина.

Дебютната ария на Анджи излиза през месец май и ще се споделя “Неустоима”. Информацията разгласи самият джендър в мрежата. Бившето момче към този момент е записало парчето, а в идващите седмици ще снима и клип към нея. За видеото Анджи се допита до потребителите в мрежата. Все още не е ясна точната идея на клипа, само че 21-годишният джендър е безапелационен, че ще е новаторско и друго. Въпреки новината мнозина не я одобриха съществено, а хомофобските прояви доближиха върха си.

“Ти колкото да приказваш, въобразявам си по какъв начин ще пееш”, “Побиват ме тръпки от теб, Фильо”, “Няма да устоя да си отрежа ушите” са част от гневните реакции против Филип-Анджелина. Въпреки това тя споделя, че не се вълнува от сходни мнения и от дълго време е привикнала с тях.

“Не е нужно да можеш да пееш, с цел да станеш попфолк изпълнителка, излъчването е значимо и други неща”, отвърна джендърът. Не е ясна и продуцентската компания, под чието крило ще е бившето момче. Роденият през 1998 година в Кюстендил Филип стартира да се захласва по момичешки облекла още от дребен. На 16 години взема решение, че ще трансформира фантазията си в действителност. Първо си пуска по-дълга коса, по-късно стартира да се гримира и да облича женски облекла. За да се трансформира в момиче, му оказват помощ и по-женските черти на лицето му. На 18 година с позволението на фамилията си Филип се подлага на 3 интервенции за промяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца на болки става същинско момиче. Днес тя няма нито един белег за предходния си живот. За фантазията му да стане същинска жена професионалните хирурзи изцяло отстраняват половия му член и му поставят бюст, предава Флагман.

Често пъти Анджи е сравнявана с Николета Лозанова, а приликата сред известната плеймейтка и кюстендилката е фамозна. В родното си град Филип е добре прочут, а локалните са привикнали с двойствената му природа и към този момент не им прави усещане. Днес Анджелина учи в Техническия университет в София, където също е добре прочут измежду сътрудниците си.

“Не ме тормозят такива работи, необятно скроен човек съм.” Така емблематичният фолкизпълнител Милко Калайджиев разяснява бъдещата изгряваща певица. И добави: “Ако може да пее и да прави усещане, за какво не. Хората вземат решение кой да бъде звезда и кой не”.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР