Най-неочакваните неща могат да се случат, докато пътувате в самолет.

...
Най-неочакваните неща могат да се случат, докато пътувате в самолет.
Коментари Харесай

Пътник без билет: жена роди в първа класа между Париж и Ню Йорк


Най-неочакваните неща могат да се случат, до момента в който пътувате в аероплан. И идната история недвусмислено ще потвърди това. Пътуването на уролога доктор Сий Хемал на борда на Air France не протича тъкмо по този начин, както лекарят си го показва. Хемал стартира пътуването си в Ню Делхи, Индия, и се връща в Кливланд, Охайо, спирайки първо в Париж, откъдето хваща самолета до Ню Йорк, където ще направи последната си връзка. Докато самолетът се намира над крайбрежието на Гренландия, стюард пита дали има доктор на борда. Оказва се, че жена на име Тоин Огундипе не се усеща добре. " Тя се оплакваше от болки в гърба.

Отначало мислех, че може да са камъни в бъбреците, само че откакто ми сподели, че е бременна, знаех, че ще ражда ", споделя Хемал пред CNN. Контракциите на Огундипе зачестяват толкоз бързо, че самолетът не би могъл да извърши спешно кацане в точния момент, тъй че екипажът я мести в първа класа и самолетът продължава към Ню Йорк. " Бях спокойна, тъй като знаех, че съм в сигурни ръце. Те направиха всичко, което биха създали лекар или акушерка, в случай че бях в родилната зала в болничното заведение. Дори се оправиха по-добре, в случай че ме питате ", споделя родилката.

След половинчасови страдания се ражда момченце - Джейк. След като самолетът се приземява на интернационалното летище Джон Ф. Кенеди, и майката и детето са закарани в болница и изписани по-късно същия ден, съгласно CNN. Хемал също съумява да хване свързващия си полет до Кливланд, с помощта на помощта на чиновници на летището. Air France също му благодари за сполучливото раждане на борда с бутилка шампанско и ваучер за пътешестване. " Честно казано, това беше нещо от Бог. Много неща можеха да се объркат. Но постигнахме най-хубавото с това, което имахме ", споделя лекарят.

Блиц
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР