Най-наточената версия на Mercedes EQE, носеща върховите три букви AMG

...
Най-наточената версия на Mercedes EQE, носеща върховите три букви AMG
Коментари Харесай

Mercedes представя електрическо AMG тази вечер

Най-наточената версия на Mercedes EQE, носеща върховите три букви AMG ще бъде показана довечера, оповестиха от марката в своя профил в Twitter. Информацията бе съпроводена от къс клип, който демонстрира част от формите на колата. Представянето стартира в 23:01 часа българско време довечера, а в случай че съдим по имената, които от марката патентоваха през 2020 година, то ще забележим цели три AMG модела, започвайки от EQE 43, EQE 53 и достигайки до върховия EQE 63.
`Mercedes

Визията на AMG модела няма да се разграничава осезаемо от тази на общоприетата кола, която бе показана през миналата година. Броните са с малко по-агресивни форми, върху задния похлупак откриваме дребен лип спойлер, както и джанти със характерен дизайн, който да подкрепя обтекаемостта. В интериора измененията също ще са минимални с нови седалки с по-солидна странична опора, нови графики на инфотеймънт системата и цифровия километраж, както и емблеми AMG на разнообразни места в интериора и екстериора.

`Mercedes

По отношение на задвижването, EQE AMG разчита на най-малко два електромотора, съдейки по надписа 4Matic, който се появява за малко във видеото, а мощността на EQE 63 доближава до 671 конски сили съгласно предходни клюки. Това е усъвършенстване от над два пъти по отношение на общоприетата версия EQE 350, която може да се похвали с 288 конски сили. По-големи спирачки и усъвършенствано окачване също са част от измененията, които AMG моделите ще получат.

Electric found its power. February 16th 00:01 AM (CET). Stay tuned.
— Mercedes-AMG (@MercedesAMG)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР