Най-населеният американски щат избра неблагоприятно време за отчитане на най-ниския

...
Най-населеният американски щат избра неблагоприятно време за отчитане на най-ниския
Коментари Харесай

Калифорния отчита най-ниския прираст на населението, но се доближава до 40 млн. души

Най-населеният американски щат избра неподходящо време за отчитане на най-ниския приръст на популацията в историята, което съответствува с общонационалното броене през 2020 година , осведоми АП.

Калифорнийските управляващи харчат милиони в подготовката за значимото броене , което ще окаже въздействие върху федералните налози и изборните региони. Нови данни демонстрират, че популацията на щата е повишено с 0,47% през 2018 година - най-слаб растеж от 1900 година
 Мораториум в Калифорния над смъртните присъди
Мораториум в Калифорния над смъртните присъди

Тръмп се застъпи за най-тежкото наказване

Калифорния и други щати се безпокоят, че на преброяването може да бъде включен нов въпрос за гражданския статут на американците, което може да затрудни преброяването на испаноговорящите в Съединени американски щати. В Калифорния е най-голямата испаноговоряща общественост в страната.

Щатът се приближава до население от 40 милиона души (39,56 милиона). Калифорния е петата най-голяма стопанска система в света . Тексас е вторият щат с близо 30 милиона души.

Калифорнийските управляващи оповестиха, че чакат спад на раждаемостта, само че те са сюрпризирани от високия брой: повече от 18 000 по-малко раждания спрямо предходната година. Освен това по-малко хора се местят в Калифорния от други страни, изключително от прилежащо Мексико, където раждаемостта е по-висока. Сега отиват в Калифорния повече хора от места като Китай, където има ниска раждаемост.
 Мечка си отвори врата и влезе в полицейски учатък в Калифорния
Мечка си отвори врата и влезе в полицейски учатък в Калифорния

Проверява всички автомати за топли питиета и пакетирани храни

Щатските управляващи чакат Калифорния да продължи да се усилва , като прогнозите са да доближи 50 милиона души през 2055 година До 2051 година щатът ще се причисли към Япония и други европейски страни, където има негативен приръст.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР