Най-накрая всички могат да видят как е изглеждала съпругата на

...
Най-накрая всички могат да видят как е изглеждала съпругата на
Коментари Харесай

Есмер преди пластичните операции – красиво и чаровно момиче Вижте каква мацка е майка й

Най-накрая всички могат да видят по какъв начин е изглеждала брачната половинка на Благой Георгиев – Есмер, преди пластичните интервенции.
Футболната брачна половинка разгласява в обществените мрежи фотография от времето, когато е разчитала на естествената си хубост и сексапил. На нея половинката на Джизъса е на към 20 години.

Прави усещане, че Есмер е била много чаровно момиче. Но манията на танцьорката да наподобява на кумир си Анджелина Джоли я праща под ножа няколко пъти. Нейната „ цялостна смяна “ стартира през 2013-а, когато печели международна купа по аржентинско танго в Буенос Айрес.

При съпоставяне на типа й отпреди и в този момент вършат усещане няколко неща. Есмер сигурно е трансформирала носа си. Сега той е много по-чип. Поработила е и върху скулите си. Разликата в устните е голяма. Бюстът също е повишен. Това е последната намеса, на която се е подлагала.

Тези интервенции костват много пари, само че Есмер може да си ги разреши, защото е от заможно съветско семейство. Жената на Благо очевидно е наследила любовта си към скалпела от своята майка – Марина. Госпожата наподобява много по-млада, което не е работа на природата,м а на ловките пръсти на пластичните хирурзи. На някой фотоси даже засенчва щерка си, споделят по-наблюдателните почитатели на двете дами в обществените мрежи, написа „ България през днешния ден “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР