Най-накрая тя забременя. Когато тя съобщи новината, той скочи и

...
Най-накрая тя забременя. Когато тя съобщи новината, той скочи и
Коментари Харесай

Съпругът я напуснал, когато разбрал, че ще имат момиче

Най-накрая тя забременя. Когато тя заяви новината, той скочи и се приближи до нея:

– Вярно ли е това? Сигурна ли си?
– “Бременна съм ”, сподели Лика с усмивка на лицето.

Тимофей я прегърна и буйно я целуна, след това я погледна в очите, държейки главата на жена си в ръцете си и попита със сериозен звук:

– Това момче ли е?
– Може би щерка, към момента е незнайна.
– Не, момче е! – сподели той навъсен.

Бъдещите млади родители започнаха да се приготвят за раждането на своето знамение. При първия обзор полът на детето не можеше да бъде разпознат – към момента не е изцяло завършен. При втория обзор лекарят още веднъж не можа да дефинира пола на детето заради обстоятелството, че детето лежи по тил. На идващия Тимофей най-сетне разбра кой му се е родил. Това не го направи доста благополучен.
– Имате щерка – сподели докторът.

Тимофей безшумно излезе на открито и се прибра. Той опакова движимостите на жена си в куфар и го извади през вратата. Когато Лика на вятъра напусна лекарския кабинет, тя се опита да откри брачна половинка си в болничното заведение, а по-късно наоколо. Тя се прибра у дома и видя куфара си на улицата. На него бе оставена записка, която гласеше: “Без наследник не можеш да се върнеш! ”

Тя звънна на звънеца на вратата, а по-късно на мобилния телефон на брачна половинка си – той не подвигна телефона и отхвърли да пусне жена си или най-малко да приказва с нея. Момичето се почувства зле и седна на скамейка до съседа си. Както се оказа, тя имаше прибързано раждане. Отведена е в болничното заведение, където Лика роди момиченце, а по-късно момче. Да, тя имаше близнаци, за които никой не знаеше.

Факт е, че едно бебе покрие другото с дребното си тяло и беше доста мъчно да ги забележи, тъй че никой не можеше да допусна, че вместо едно, ще се родят две деца.

В деня на изписването родителите й пристигнаха за нея. На входа на болничното заведение Тимофей ги чакаше. Той отиде при Лика и сподели:

– Разбрах за моя наследник. Искам да се върнете вкъщи, само че има едно изискване: би трябвало да оставиш единствено сина. Остави момичето в болничното заведение и всичко ще бъде като преди.

– Сериозен ли си? – Лика не можеше да повярва.
– Разбира се! Искам наследник!
– Няма да се откажа от детето си, просто тъй като искахте единствено момче!

С тези думи те се прибраха и няколко дни по-късно, когато Лика се почувства по-добре, тя подаде молба за бракоразвод. Няколко месеца по-късно тя срещна прелестен млад мъж, който се привърза към дребното семейство и постоянно се срещаше с тях. От този ден към този момент са минали 5 години и Лика не може да елементарни на Тимофей. Но е щастлива с децата си и новия им баща!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР