Най-накрая срещнахте човека, когото търсихте. Той е красив, умен, шегува

...
Най-накрая срещнахте човека, когото търсихте. Той е красив, умен, шегува
Коментари Харесай

Има ли смисъл да изграждате връзка с женен мъж?

Най-накрая срещнахте индивида, който търсихте. Той е хубав, интелигентен, майтапи се занимателно и постоянно те поддържа, само че има един дребен минус – женен е. Разбира се, не можете просто да прекъснете връзките и сигурно той ви дава обещание някой ден да се разведе и да построи семейство с вас. Има ли смисъл да продължите връзка с женен мъж и за всички плюсове и минуси на тези сложни връзки – ще разкажем в нашата публикация!

Отношения с женен мъж: за какво си падаме по това?

Често връзките с женен мъж пораждат, когато към този момент сме били разочаровани няколко пъти в опитите си да изградим щастливо семейство или сме изтощени да бъдем сами. И тогава се появява той – мъж, който към този момент знае доста добре по какъв начин да се отнася с дамите, красиво се грижи, от дълго време се е формирал като човек, евентуално богат и доста забавен за вас. Разбира се, мъчно е да заобиколите подобен мъж, изключително в случай че той интензивно демонстрира интерес към вас.

Женените мъже се разделят на няколко вида – някой незабавно споделя, че с жена му всичко е наред, само че е просто малко изтощен и желае многообразие, различен ще крие връзката си по всевъзможен вероятен метод и може въобще да не знаете за брака му. Когато сте по отношение на женен мъж, би трябвало непосредствено да попитате претекста за държанието му – някои в действителност ще ви кажат истината и тогава към този момент ще разберете какво да вършиме по-нататък и дали може да излезе нещо от това. Разбира се, има случаи, когато нещо рационално излиза от връзка с женен мъж, само че това, за жалост, не се случва толкоз постоянно, колкото бихме желали. Трябва да се подготвите незабавно, което ще бъде доста мъчно.

Отношения с женен мъж – какви могат да бъдат преимуществата

Както споменахме по-рано, плюсовете и минусите на връзката с женен мъж зависят директно от неговите планове – в случай че мъжът търси единствено краткотрайно развлечение и ви е избрал за сателит, можете да си извършите още един комплимент в интерес на вашия хубост – нормално в такива случаи избират най-хубавото. Второто преимущество е удоволствието, което ще получите от общуването с този мъж. Засега това е всичко, не доста, спрямо минусите, за тях малко по-късно.

В дълготрайна връзка с женен мъж, в допълнение към горните преимущества, можете да намерите следното:

Възможност да докажете на себе си, че сте по-добра от друга жена. На чисто психическо равнище ние непрекъснато се съпоставяме с някого и когато той направи избор в наша изгода, някъде в дълбините на душата ни има наслада, че сме по-добри и сме готини.
Възможност за среща с други мъже. Харесва ви или не, само че до момента в който вашият мъж има жена, вие също имате право да ходите на срещи и да се обграждате с други мъже, в други типове връзки нормално не можем да си го позволим.
Винаги имаш мотив да се обидиш и имиджът ти постоянно е позитивен. Без значение какво се случва във връзката ви, постоянно можете да накарате вашия мъж да бъде отговорен, тъй като в действителност той ви наранява и нормално има доста преимущества, тъй като мъжът ще се опита по всевъзможен метод да се поправи и ще направи всичко, което вие желаете.
Няма потребност да се среща с роднините му. Докато сте в статуса на държанка, не е нужно да мислите дали майка му ще ви хареса и по какъв начин да поддържате положителни връзки със фамилията му, което за някои е доста огромен плюс.
В една връзка постоянно има конспирация. Срещата с женен мъж е като вървене по острието на ножа – постоянно има заплаха и непредсказуемост. Тези връзки са просто основани за феновете на рисковите спортове и разнообразните страсти, само че някой ден просто се уморявате да играете тази игра.

 връзка с женен мъж

Честно казано: какво търсим, когато срещнем женен мъж

Всички девойки, които имат връзка с женен мъж, рано или късно изпитват възприятие за виновност. Няма значение кой е основателят на тези връзки, фактът остава, че фамилията се разпада и вие сте директно забъркани в това. Поставете се на мястото на брачната половинка на вашия фаворит – бихте ли желали да научите, че някъде в паралелна действителност вашият човек има любовна история, единствено че без вас. Едва ли. Също по този начин значим факт е, че постоянно мъжете не напущат фамилията, тези връзки могат да приключат всеки миг и вие ще останете сами с болката и обидата си, а психически може да стане още по-зле, в сравнение с е било преди.

Основният минус на връзката с женен мъж е, че би трябвало да споделяте мъжа си с друга жена и в никакъв случай не знаете каква история се случва с тях в този момент, може би това изменничество единствено стопля връзките им. Мъж, който е женен за друга, в никакъв случай няма да бъде твой, няма да ти даде нужната грижа и поддръжка, няма да си в сигурност с него и тогава какъв е смисълът от тази връзка?

Най-важното нещо, което би трябвало да разберете е, че в случай че мъжът е женен, той не ни принадлежи и това въобще не е връзка, а спекулация и ще продължи, до момента в който мъжът направи избор.

Често връзките с женени мъже стартират дами, които имат доста ниско самочувствие, опасяват се да останат сами, тъй че се съгласяват най-малко на този вид. В такава връзка в никакъв случай не сте застраховани и можете или да спечелите, или да останете без нищо. Ако се случи по този начин, че сте попаднали в такава връзка, разберете от колегата си какви са неговите планове, в случай че той не може да ви даде явен отговор, тогава е по-добре да напуснете незабавно, тогава има късмет да избегнете болката. И още един значим миг: когато връзките са построени върху машинация, от тях надали ще излезе нещо положително.

Винаги помнете това и се обичайте!

.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР