Най-накрая ще дойде ли пробивът на електромобилът? Специалистите на фирмата Harting казват

...
Най-накрая ще дойде ли пробивът на
електромобилът? Специалистите на
фирмата Harting казват
Коментари Харесай

Зареждаща станция на бъдещето на изложението „Доставчици на електроника за мобилност“

Най-накрая ще пристигна ли пробивът на електромобилът? Специалистите на фирмата Harting споделят "да ". Федералното държавно управление в Германия си е поставило за цел да има шест милиона електромобили по немски пътища до 2030 г. Бъдещето на подвижността е към този момент в националната платформа, която се занимава с тази тематика от името на федералното държавно управление и представя първи резултати на изложението „ Доставчици на електроника за мобилност “ (MES) в Берлин.

Според изследване немските автомобилисти в момента не са подготвени да преминат към електрически автомобил, защото се зареждат прекомерно дълго, животът на батерията е къс и инфраструктурата на зарядните станции е прекомерно слаба. По този начин пробивът на електрическата мобилност зависи извънредно от продължителността на процеса на зареждане и комфортната за потребителя инфраструктура за зареждане. Дългото време за зареждане плашат собствениците на коли, с цел да преминат към електрическа кола.

Технологията за бързо зареждане на изложителя „ Harting “ с DC заряден конектор комбо е причина да се подсигурява, че в бъдеще електрическите превозни средства няма да се зареждат за часове, а за няколко минути с задоволителна мощ.

Това не се отнася единствено за леките автомобили. Специално за електрическите превозни средства на регионалните транспортни и логистични компании бързата зареждане с непрекъснат ток ще стане незаменимо, с цел да се спазят сроковете за доставка и необходимата наличност на автопарка в бъдеще.

„ MicroSNAP “ ще бъде показан на изложението MES в Берлин. Автономният шофиращ „ microSNAP “ е създаден от компанията Rinspeed на швейцарския автомобилен визионер Франк М. Риндеркнехт. Rinspeed работи в тясно сътрудничество с сътрудниците. Ето защо Harting показва на панаира как автоматичното зареждане може да работи на зарядна станция.

Асистентът за натоварване "Kuka " вкарва в гнездото на автомобила щепсел за зареждане на Harting и стопира зареждането веднага щом батерията на устройството достигне нужното равнище.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР