Най-накрая клубният футбол се завръща! В петък вечер стартира новият

...
Най-накрая клубният футбол се завръща! В петък вечер стартира новият
Коментари Харесай

Прогнози от Висшата лига: 4 топ предложения за 1-ия кръг в английския елит

Най-накрая клубният футбол се завръща! В петък вечер започва новият сезон в британската Висша лига с успеха над Ливърпул над Норич, а през уикенда нашият екип ви дава няколо отлични футболни прогнози от първите мачове в британския хайлайф. Ето ги и тях:
Мачовете в събота:
14:30 часа: Уест Хем – Манчестър Сити
Защитаващият купата си Манчестър Сити гостува в Лондон на Уест Хем в първия кръг от сезона. „ Гражданите ” ще опитат мощен и здрав старт на сезона, откакто завоюваха Къмюнити шийлд против Ливърпул през уикенда. Рекордът им против Уест Хем е доста добре, откакто са извоювани всичките девет предишни мача против „ чуковете ”. Последните три визити пък са взети с най-малко три гола разлика. Има огромен късмет да забележим доста голове, откакто в последните 10 от 11 мача сред двата тима мачовете свършват с над 2 попадения.
Прогноза : Над 2,5 гола – 1,48 коефициент.

17:00 часа: Уотфорд – Брайтън
Отборът на Уотфорд приема Брайтън на своя „ Викаридж Роуд ” в дебютен мач и за двата отбора. „ Чайките ”, от своя страна, бяха един от най-тъжните за гледане тимове в последните мачове на предишния сезон, а също по този начин не съумяха да се подсилят кой знае какъв брой за идната година. Уотфорд съумя да съкруши Брайтън при семейството си през 2018/19 и не считам, че тук може да стане някаква неточност точно поради разликата в класите сред двата тима.
Прогноза : Победа за Уотфорд – 2,00 коефициент
Мачове в неделя:
16:00 часа: Нюкасъл – Арсенал
Отборът на Нюкасъл, напълно нагизден и с нов управител, приема на „ Сейнт Джеймсис Парк ” влизащия с огромна убеденост през сезона Арсенал. Начело на „ джордитата ” застана Стив Брус, който има тежката задача да размени обичания на Север Рафаел Бенитес. В последните си пет срещи в лигата Нюкасъл записа три победи и по един хикс и загуба, а почитателите ще бъдат екзалтирани до краен лимит за старта. Очаквам домакините да не изгубят мача, защото измененията в играта на Арсенал са доста и това ще отсрочи ненапълно мощните им представяния, а посещение в Нюкасъл в никакъв случай не е положително място за дебют.
Прогноза : 1Х – 2,00 коефициент.
18:30часа: Манчестър Юнайтед – Челси
Нов сезон, нови играчи, нови треньори – същите огромни имена. Ман Юнайтед и Челси е „ гвоздеят ” в програмата от първия кръг, като всички почитатели на футбола са приковали вниманието си към неделния мач на „ Олд Трафорд ”. Челси е с нов ментор – Франк Лампард, и с привличането с пари на Кристиан Пулишич, защото „ сините ” изтърпяват трансферно ембарго. Все отново в Лондон се завърнаха десетки имена, отдадени чартърен, само че единствено това на американеца вдъхва някаква сигурност.
Юнайтед бе доста деен на пазара, пръскайки над 140 милиона лири за нови играчи и очакванията за огромни неща през сезона са огромни. Големи са очакванията и за победа над Челси за Юнайтед, откакто такава няма от февруари 2018-а година за състезание. Въпреки това нямам доверие, че двата тима ще се хвърлят в гневни набези от първата минута на сезона. Причината е ясна, че е по-добре да се поделят точките, в сравнение с да тръгнеш с проваляне, и то от директен съперник. Обичайно в последните мачове виждаме равенства сред двата отбора и считам, че тази наклонност би траяла. За по-смелите бих предложил и опцията „ голово тъждество ” в дуела.
Прогноза : Равенство - коефициент 3,30 коефициент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР