Най-накрая дойде време за дълго отлаганото лятно почистване. Но сега

...
Най-накрая дойде време за дълго отлаганото лятно почистване. Но сега
Коментари Харесай

Gladen за дома се грижи

Най-накрая пристигна време за дълго отлаганото лятно разчистване. Но в този момент му е времето и на подновяването на счупения сервиз от чаши за вино, и на пазаруването на нова посуда и артикули, с които да се впуснем в новите кулинарни провокации на целия куп следвани инфлуенсъри и известни персони.
 Снимка 486461

Shop.gladen.bg няма да подреди дома и кухнята вместо вас, само че за сметка на това ще Ви остави да допиете утринното си кафе, до момента в който чакате всички нужни артикули да дойдат до вратата на дома ви. Онлайн магазинът работи в партньорство с Gladen.bg и веригата хипермаркети HIT и прави доставки в София и покрайнината.

Голямото многообразие от артикули включва близо 5000 продукта от целия свят, разпределени в доста и разнородни категории. Докато сте седнали комфортно на дивана си, с изключение на храна от Shop.gladen.bg може да поръчате и всичко належащо за дома и градината - принадлежности за почистване, перилни и почистващи препарати, домашни използва и посуда, кани и купи и доста други потребни и належащо за всяко домакинство артикули.
 Снимка 486459

Всяка седмица онлайн магазинът приготвя специфични оферти и промоции на определени артикули, съобразени с самостоятелните желания и потребности на всеки. А най-хубавото е, че с Shop.gladen.bg магазинът е към този момент единствено на клик разстояние.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР