Най-награждаваната водка в света, мавруд с листенца от роза, 15-

...
Най-награждаваната водка в света, мавруд с листенца от роза, 15-
Коментари Харесай

Изложбата „Винария 2020“ изненадва с богата селекция от напитки

Най-награждаваната водка в света, мавруд с листенца от роза, 15- годишна ракия, грузинско бренди – това са единствено част от напитките, които участват в богата селекция на Международната галерия за лозарство и винарство „ Винария 2020 “. Тя ще бъде по-разнообразна, защото ще стане сцена на доста министър председатели от целия набор на винената промишленост. Новостите може да се видят от 19 до 23 февруари в Международен панаир Пловдив, където още веднъж ще отвори порти неповторимият Град на виното и деликатесите.

Български бутикови мазета ще показват сбирки, съхранили качествата на локални сортове. Чара на неотлежалото вино показват производители от региона на Странджа. Бутилирането без отлежаване оказва помощ да се резервира свежият плодов темперамент на локалните виновност, изясняват те.

Мавруд, ферментирал с листенца от роза, е в специфичната сбирка на известна винарна от региона на Пловдив. Тя ще покаже също оранжево вино, ледено вино и артикули, направени по технологията „ Нов свят “, които са поплътни, ароматни и с по-високо алкохолно наличие.

Ракия, отлежавала 15 години, ще бъде показана за първи път на изложбата. Тя е основана от защити сортове българско грозде, като серията е лимитирана до 6000 бутилки.

На „ Винария 2020 “ гостува най-награждаваната водка в света, получила 72 интернационалните награди и обявявана шест пъти за най-хубавата в клас „ Суперпремиум “. Еликсирът с рядко качество и непорочност се създава в Полша, като се съчетават вековните обичаи и актуалните способи.

Една от изненадите на изложбата ще са готовите шотове. Забавните миникоктейли са с усет на ликьор, кафе, праскова, ягода, боровинка, ирландски крем, а наличието на алкохол е 16%.

Резултат от дългогодишни опити е новият вид на прословутите португалски виновност – те към този момент са подобаващи за коктейли, тъй като са насочени към по-млада аудитория. Дистрибуторите ще презентират и грузинско бренди от известната дестилерия „ Сарадишвили “.

Вкусове и аромати от Венецианския път на виното изпъстрят сбирката на различен участник в изложбата. Посетителите ще опитат фамозното просеко, чиято татковина е провинция Венеция. От това типично вино ще бъдат показани и артикули в клас „ Супериор “, разкриващи цялата му хубост.

В Града на виното и деликатесите са ситуирани също щандове от Международната галерия „ Фудтех “, които изкушават със здравословни храни, висококачествени месни и млечни произведения, плодови и зеленчукови консерви, гурме линии, специалитети от разнообразни национални кухни. Палитрата се добавя от изисканите произведения в изложбата „ Вкусове от Италия “.

„ Винария 2020 “ ще показва също последно потомство технологии и техника за сектора. Специалистите ще видят повече нововъведения, посредством които производството може да отговори на най-стриктните условия.

Трите изложения са част от единствения на Балканите мегафорум за агробизнес, вино, храни и съоръжение дружно с Международната селскостопанска галерия „ Агра “. Очаква се над 40 000 гости от България и Европа за прегледат панорамата, обхващаща целия път от равнищата до трапезата.

* Снимка: Международен панаир Пловдив
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР