Най-награждаваната образователна платформа в България – Уча.се, отвори свой офис

...
Най-награждаваната образователна платформа в България – Уча.се, отвори свой офис
Коментари Харесай

Образователната платформа Уча.се отвори офис в Русе

Най-награждаваната просветителна платформа в България – Уча.се, отвори собствен офис в Русе.

След като за последната година удвои екипа си, достигайки над 300 души, компанията прибави към София и Варна и крайдунавския град, в който обособи нови работни места с вдъхновяваща атмосфера и положителни условия за развиване, написа

В продължение на 10 години Дарин Маджаров и Николай Жейнов събират към себе си будни хора и построяват общественост от експерти и новатори, които споделят между тях с лекост, работят настойчиво и прекарват прелестно време дружно. Формирането на мощен екип в Русе започва в края на 2021 година, като към този момент тук работят няколко програмисти, планов управител, продуктов координатор, обучител на учители и офис координатор.

Работодател №1 в областта на образованието продължава търсенето на още съидейници, които всеки ден да оказват помощ за подобряването на образованието в България, а обявите за свободните позиции се поддържат настоящи на уеб страницата:.

За 10 години в уеб страницата и мобилното приложение на Уча.се към този момент има над 23 хиляди видео урока, теста и преговора с мисловни карти по всички предмети от 1. до 12. клас, с които учениците покачват триумфа си, до момента в който се забавляват. До момента уроците са изгледани над 87 милиона пъти от над 1 милион регистрирани възпитаници, учители, родители и студенти.

Платформата към този момент се развива и в чужбина под името Eduboom и се употребява от потребителите сполучливо в Румъния, Италия и Испания (eduboom.ro, eduboom.it, eduboom.es).
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР