Най-модерното атлетическо съоръжение в България – „Арена Асикс“ бе домакин

...
Най-модерното атлетическо съоръжение в България – „Арена Асикс“ бе домакин
Коментари Харесай

Мтел атлетика за младежи влезе в Асикс Арена

Най-модерното атлетическо оборудване в България – „ Арена Асикс “ бе хазаин на съревнование под егидата на програмата „ Мтел атлетика за младежи “ на 3 декември в София. Над 80 деца от няколко атлетически клуба от София и Костенец мериха сили в отборно съревнование, както и на 60 м и 200 м.

Съдии на надпреварата бяха най-хубавата ни атлетка в скока на дължина през последните години Милена Миткова, националката на троен скок Андриана Бънова, рекордьорката ни на 1000 м в зала Цветелина Кирилова и бронзовата медалистка на 100 м с трудности от европейското състезание в Мюнхен 2002-а Яна Касова.

Всички деца получиха дарове от Мобилтел, БФЛА и уредниците от „ КЛАС – Костенец “.

Програмата „ Мтел атлетика за младежи “ се организира в България за трета поредна година и още веднъж доближи до хиляди деца на възраст от 7 до 14 години в цялата страна с разнообразни прояви в които се включиха най-силните български спортисти, които бяха посланници на атлетиката измежду младежите. През 2018-а година уредниците на програмата БФЛА и Мобилтел дават обещание нови изненади и прояви за разпространение на олимпийски спорт номер едно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР