Най-модерният метод за сватовничество в цял свят - мачмейкингът, официално

...
Най-модерният метод за сватовничество в цял свят - мачмейкингът, официално
Коментари Харесай

Алекс и Дани Петканови представиха мачмейкинга у нас

Най-модерният способ за сватовничество в целия свят - мачмейкингът, публично стъпи и у нас, а за представянето му се погрижиха тандема в живота и на сцената - Александра и Даниел Петканови. Младото семейство бе определено от организацията за запознанства Hey, Goldie, с цел да опише за задачата им в свързването на подобаващите сътрудници, отвън практиката на мобилните приложения за запознанства.

Любовен танц, въодушевен от филмовата лента “Хитч” с Уил Смит даде началото на събитието, като изборът не беше инцидентен. Лентата споделя за най-хубавия експерт по сантиментални проблеми в Ню Йорк, любовта е неговият поминък и единствено за три срещи, той подсигурява, че ще получите дамата или мъжa на живота си. Именно този модел на срещи и запознанства показва и Веляна Пенева - дипломиран експерт по мачмейкинг, притежател на Hey, Goldie. “Завършила съм медицински университет, имах лична аптека, само че взех решение да потегли по различен път, който да ме кара да се усещам жива, помагайки на хората. Според мен нищо не би те направило по-богат от това да окажеш помощ на човек да откри любовта. Тя е единственото, за което си коства да живеем”, показа се накратко инициаторката на плана.

Мачмейкингът съставлява свързване на двама души, въз основа на техни лични критерии и условия. “Подготвяме профил на всеки от нашите членове, след което търсим неговата евентуална половинка. На от ден на ден хора им писва да живеят във виртуален свят, а и е цялостно с подправени профили във всяко едно приложение за запознанства. Ние предлагаме качествена услуга, с която хората биха могли да осъществят същински любовен съюз”, отбелязва Пенева. Според нея хората в Съединени американски щати и Европа са с друго мислене от българина. Тук хората биха помислили “ Е, толкоз ли съм изпаднал, че да се обърна към организация за запознанства”. Почти същото като да кажеш “Не съм вманиачен, че да отивам на психиатър”. “Тотално неверно мислене. Просто би трябвало да им потвърдим какъв брой потребно и забавно е в действителност мачмейкинг услугата”, отбелязва още тя.

“Защо човек би трябвало да се трансформира?! Ако би трябвало да се промениш за някой, с цел да те хареса, то това не е твоят човек”, съобщи от своя страна Дани Петканов, а половинката му Алекс го добави: “Любовта няма граници, тъй като тя е сила, тя е едно взаимоотношение.” Според Петканови съвсем е невероятно да срещнеш съвършения човек, а и доста постоянно хубавите ябълки прасетата ги ядат. “Идеалният сътрудник не съществува, полезностите на хората са толкоз изменени с годините. Затова, с цел да срещнеш верния човек е като да уцелиш шестица от тотото, по този начин ми сподели преди време Милен Цветков.

В този ред на мисли считам, че с Алекс съм блъснал седмица от тотото”, показа с необятна усмивка на лицето риалити звездата. Петканов разясни, че не си е търсил гадже през организация за запознанства, само че постоянно преди е правил опити да се среща с хора от мобилни приложения. Опитите обаче не били от най-сполучливите. “Ето в такива моменти идва Хей, Голди, която ще ви помогне да вземете шестица от тотото, а това е едно на не знам си какъв шанс”, означиха водещите. Петканов посочи и друго преимущество на мачмейкинг компанията, а точно това, че другата половост също може да откри своята половинка в живота.

“Освен стандарта, че дамата е основана за мъжа и мъжа е основан за дамата, в днешно време е напълно обикновено половете да се харесват между тях. Жена с жена, мъж с мъж”, обясни Даниел, като означи, че в България към момента царува небивалата доктрина към хомосексуалните двойки. “Родителите не би трябвало да се срамят от децата си, а в противен случай да ги поддържат и одобряват. Това му е майката”, сподели Александра и предложи Хей, Голди като сполучлив асистент в тази идея.

Доскоро у нас хората всеобщо се притесняваха да вървят на терапевт, тъй като това би се изтълкувало от техните другари като да имат някакъв проблем. Това в действителност е като профилактика. Може да се обърнеш към нашите специалисти и по този начин да надградиш връзката си, посочи още Пенева, а Александра я добави: “Не е наложително да има проблем, може да надградиш връзката си и по този начин да си постоянно влюбен в половинката си. Също по този начин да ти оказват помощ в това да намериш метод да я изненадваш или пък да оказват помощ на тези от вас, които не могат да превъзмогнат някогашни партньори”. А коя в действителност е Голди… едно момиче със златно сърце, което желае да помогне на хората и да е до тях по време на пътя им към намиране на любовта.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР