Най-много са оплакванията от Великобритания, Франция, Полша и Унгария.Сривът на

...
Най-много са оплакванията от Великобритания, Франция, Полша и Унгария.Сривът на
Коментари Харесай

Мащабен срив в работата на Facebook в Европа

Най-много са недоволствата от Англия, Франция, Полша и Унгария .

Сривът на най-голямата обществена мрежа се следи най-вече в Европа, само че започнаха да се появяват данни, че се популяризира и в другите страни. Най-много са недоволствата от Англия, Франция, Полша и Унгария. Показаната от Downdetector карта демонстрира, че и България е наранена.



Според тази информация, 42% от потребителите не могат да се логнат в своите сметки, тъй като системата ги изхвърля. При 37% от потребителите Фейсбук въобще не се зарежда. А при 20% не се появяват изображенията и фотосите.



Първите сривове бяха регистрирани през днешния ден в ранния следобяд. Към 16 часа броят на недоволствата понижа, само че Фейсбук работеше с спирания.

Недоволни останаха и потребителите на Instagram. При 72% от тях не се зареждаше новинарската лента, 17% не можеха да влязат в своите сметки, а при 9% от потребителите уеб сайтът не се зарежда.



Жалбите от работата на Instagram са по-малко, само че географията на засегнатите страни е по-обширна. Освен Англия, Франция, Полша и Унгария, най-вече сривове бяха засечени и в Съединени американски щати, Япония, Русия и Италия.

Съвсем неотдавна също имаше цялостен срив в работата на Фейсбук, когато доста консуматори виждаха само съобщението Service Unavailable
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР