Най-много позитивна енергия у дома носят живите растения. Освен свежестта,

...
Най-много позитивна енергия у дома носят живите растения. Освен свежестта,
Коментари Харесай

Най-мощните талисмани, които носят на дома късмет, защита и просперитет

Най-много положителна сила вкъщи носят живите растения. Освен свежестта, която се носи от тях, зеленият им цвят излъчва положителна енергия – по този начин нужна на всеки дом. Като най-мощни се смятат  дървото на парите, дървото на щастието и бамбукът.

Цветята, обичайни за български дом, са здравец, мушкато и индрише.
 

Те имат хубава и мощна сила, която пречиства и защищава дома.

Балансът в дома се държи и от огледала и камбанки.

Огледалата обаче не би трябвало да са сложени едно против друго. Също по този начин се счита, че всяка ръчно направена движимост е притежател на положителна сила.

Добър амулет, който можете да поставите на видно място в жилището си, е фигурката на слонче. Смята се, че то пази обичта на близки и родственици, като подсигурява за тяхната честност.



Най-подходящи за дома са живите растения. Освен свежестта, която се носи от тях, зеленият им цвят излъчва позитивна сила – по този начин нужна на всеки дом. Като най-силни за дома се предлагат дървото на парите, дървото на щастието и бамбукът.



Балансът в дома се държи и от огледала и камбанки. Огледалата обаче не би трябвало да са сложени едно против друго. Също по този начин се счита, че всяка ръчно направена движимост е притежател на положителна сила.



Друга подобаваща дрънкулка, е тази на дракона. Драконът е античен китайски знак на дълголетието. Пази дома от зли сили и врагове. От египетската традиция пък се е запазило вярването, че изображения или фигурки на котки, сложени в жилището, съхраняват фамилния уют.



Други хрумвания, които можете да опитате, с цел да поддържате хармонията в дома, са столовете – те би трябвало да са четен брой. Той е знак на триумф, до момента в който нечетният брой – на самотност.



Леглото в спалнята ви не би трябвало да е сложено под прозорец, а долният край не би трябвало да е ситуиран против врата. В спалнята би трябвало да е ярко.



Вратите би трябвало да се отварят елементарно и необятно, с цел да може позитивната сила да проникне елементарно в дома ви.



Поддържайте прозорците си чисти. Това води до повече изясненост в живота ви.



Течащите кранове символизират приключване на пари от вкъщи ви.



 

lekuvai.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР