Най-много обявени свободни позиции има в столицата, като заплатите достигат

...
Най-много обявени свободни позиции има в столицата, като заплатите достигат
Коментари Харесай

Засяга Директно Близо 100 000 Българи С Телк-Ово Решение! Всеки От Тях Освен Пенсията Ще Взима И

Най-много оповестени свободни позиции има в столицата, като заплатите доближават до 1300 лева с опция за месечни бонуси, които са директно свързани с професионалните достижения.

Във Велико Търново пък възнагражденията са към хилядарка. За местата се изисква висше обучение, обвързвано с длъжността. В обявите е посочено още, че професионалният опит не е наложителен за заеманата позиция, а претендентите ще бъдат наети по план „ Обучение и претовареност “. Това значи, че страната поема за избран интервал от време част от трудовото заплащане на наетото лице и осигурителните му вноски, написа " Монитор ".

При назначение чиновниците минават въвеждащо образование. След привършване на плана работодателите подсигуряват продължителна претовареност, както и опция за гъвкаво работно време. За някои от позициите като уеб дизайнерите да вземем за пример, пък съществува и опция за работа в домашна среда за избрани интервали на контракта.

Същевременно 11 инвалиди са отказали да стартират препоръчаната от бюрата по труда работа, сочат данни на Агенцията по заетостта за деветмесечието на 2018 година Най-претенциозни се оказват пловдивчани, където са множеството отводи, следвани от врачани и старозагорци. Причините били по-ниско от предстоящото възнаграждение, раздалеченост от вкъщи, работа на смени или неспособност за съчетаване на трудовия живот със фамилни и домашен отговорности. 36 на 100 от записаните в бюрата по труда през 2017 година пък са останали трайно отвън пазара на труда, тъй като са с ниско обучение.

Работещите българи с увреждания с изключение на заплата получават и инвалидна пенсия. Седем от 10 нашенци взимат до 300 лева пенсия поради добит недостиг, демонстрират данните от онлайн информация в Национален осигурителен институт. Почти 55 000 нашенци пък прибират месечно в джоба си сред 300 и 700 лева Най-малък е броят на хората с понижена работоспособност, които получават по 910 лева - едвам 1396. Средният размер на инвалидната пенсия в страната е 248 лева Сумата, която получават, зависи от възрастта, стажа и % неработоспособност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР