Най-много номинации за председател на БСП е получила Корнелия Нинова,

...
Най-много номинации за председател на БСП е получила Корнелия Нинова,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова с най-много номинации за председател на БСП

Най-много номинации за ръководител на Българска социалистическа партия е получила Корнелия Нинова, оповестиха на конференция от партията.
, както беше досега. Лидерската борба ще е на 12 септември, а конгресът - на 26 септември.
С най-вече оферти след актуалната лидерка е Кирил Добрев - 144, следван от Красимир Янков с 55.
Стана ясно, че Централната комисия по директния избор е приела решение за изтегляне на чоп за присъединяване на претендентите в предизборната акция в партините органи вестник " Дума " и БСТВ. " Жребият ще бъде теглен на 10 август от 11.00 ч.
На него могат да участват претендентите и регистрирани от тях покровители ", сподели ръководителят на Централната комисия по осъществяване на директен избор за ръководител на Българска социалистическа партия Емил Войнов.
Секретарят на Българска социалистическа партия Вяра Емилова посочи, че Централната изборна комисия според разпоредбите и своите решения организира осведомителна акция за директния избор на ръководител.
" Предвидено е да бъдат направени 3 клипа. Съгласно нашите правила ние би трябвало да изготвим общ афиш на всички претенденти и обща листовка. В тези материали ще бъдат изложени фотоси, автобиографични данни за всички претенденти, както и техните съществени послания. Това се чака идната седмица да бъде квалифицирано ", добави още Вяра Емилова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР