Най-много магии се правят на заможни хора - да се

...
Най-много магии се правят на заможни хора - да се
Коментари Харесай

Пик: Ходжа от Асеновград твърди: 80% от българите са с черни прокоби


Най-много вълшебства се вършат на заможни хора - да се разболеят, да си скапват фамилиите, да им се съсипе бизнесът.

София и Варна са пламнали от черни прокоби. 80% от българите имат направени вълшебства. Това твърди 91-годишният Кадир ходжа от асеновградското село Долни Воден, който повече от половин век почиства отрицателни въздействия, написа " Пик " и " Ретро ".

По думите му елементарно може да се аргументи неволя на някого - задоволително е да се хвърли шепа пръст по дома му, с цел да плъзнат там раздори и кавги. За поличба за гибел пък се употребявали вода или нокти от труп. Според Кадир ходжа тя се скапва извънредно мъчно. В такива случаи баел на омагьосания цяла седмица и му давал да пие вода, над която са четени молебствия от Корана. Мюсюлманският свещеник е безапелационен, че не приема пари за освобождение от черна поличба.

Чувал е обаче, че други ходжи вземат от големци баснословни суми, достигащи до 10 000 лв.. Категоричен е, че самият той в никакъв случай не е правил черна магия, защото било огромен грях. Кадир ходжа изяснява, че събира разграничени сътрудници със сладко, на което преди този момент баел 21 пъти. За задачата можело да се употребява и бонбон. След 48 часа резултатът бил налице. Когато мъжът кръшка, се налагало да се чете 744 пъти особено проклинание, с цел да го отърве от порока.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР