Най-много кандидат-студенти избраха изпита по Биология на третата предварителна сесия

...
Най-много кандидат-студенти избраха изпита по Биология на третата предварителна сесия
Коментари Харесай

Биология - най-желан предмет на третия предварителен изпит в УХТ

Най-много кандидат-студенти избраха изпита по Биология на третата предварителна сесия в Университета по хранителни технологии в Пловдив. Останалите държаха Математика, Английски език, Руски език и Химия и запазване на околната среда.

Общо 9 са отличните оценки от всички изпити. Комисията е сложила единствено една цялостна шестица на ослепително показал се претендент на изпита по Математика.

Според регламента изпитите се организират on-line, за 60 минути претендентите дават отговор на тест с 25 въпроса, а резултатите стават ясни незабавно.

Предстои единствено окончателният изпит на 2 юли, на който могат да се явят и претендентите, приключили своя гимназиален курс тази образователна година. Документи се одобряват от 20 май до 1 юли 2024 година

Освен с оценки от приемните изпити претендентите да продължат образованието си в УХТ-Пловдив могат да се борят за място още с оценките от матурите или от наложителния държавен изпит за придобиване на професионална подготовка в професионалните гимназии, припомниха от Учебен отдел.

За повече информация - https://uft-plovdiv.bg/
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР