Най-много французи попаднаха сред номинираните за наградата на ФИФА за

...
Най-много французи попаднаха сред номинираните за наградата на ФИФА за
Коментари Харесай

Най-много французи попаднаха в номинациите за футболист №1 на ФИФА

Най-много французи попаднаха измежду номинираните за премията на ФИФА за най-хубав футболист на 2018 година Антоан Гризман, Килиан Мбапе и Рафаел Варан са представителите на международния първенец, които попаднаха в листата с десетимата кандидати за оценката.

Традиционното си място измежду номинираните резервират двете огромни звезди на международния футбол - Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Очаквано в листата попадна и голмайсторът на " Ливърпул " и Висшата лига Мохамед Салах.

Останалите кандидати са носителят на " Златната топка " за най-хубав състезател на международното състезание в Русия Лука Модрич, звездите на бронзовия медалист Белгия Еден Азар и Кевин де Бройне и голмайсторът на шампионата Хари Кейн.

Наградата на ФИФА, която е наречена The Best, се връчва на най-добре представилия се състезател в интервала 3 юли 2017 година - 15 юли 2018 година Освен спортните достижения се регистрира " общото държание на и отвън терена ".

Роналдо, който завоюва премията в досегашните й две издания, още веднъж е огромният любимец за оценката. Другият сериозен кандидат е Лука Модрич, който изведе Хърватия до финала на международното състезание и още веднъж завоюва Шампионската лига с " Реал " (Мадрид).

OFFICIAL | The nominees for #TheBest FIFA Men’s Coach 2018:
Massimiliano Allegri
Stanislav Cherchesov
Zlatko Dalic
Didier Deschamps
Pep Guardiola
Jurgen Klopp
Roberto Martinez
Diego Simeone
Gareth Southgate
Ernesto Valverde
Zinedine Zidane

For the period 3 July 2017-15 July 2018 pic.twitter.com/BTD5E48lXh
— FIFA.com (@FIFAcom) 24 юли 2018 година

В гласуването за премията на ФИФА вземат участие селекционерите и капитаните на националните тимове, представители на медиите и почитатели посредством онлайн гласоподаване. Всяка от групите образува по 25% от вота.

Гласуването стартира през днешния ден и ще продължи до 10 август. След това ФИФА ще отсее финалната тройка, а спечелилият ще бъде разгласен на гала в Лондон на 24 септември.

Тогава ще бъдат връчени още няколко награди - за футболистка на година, за най-хубав треньор на мъжкия и на женски тим, за най-красив гол и за най-хубав вратар.

Номинираните за най-хубав треньор в мъжкия футбол са Масимилиано Алегри ( " Ювентус " ), Станислав Черчесов (Русия), Златко Далич (Хърватия), Дидие Дешан (Франция), Пеп Гуардиола ( " Манчестър сити " ), Юрген Клоп ( " Ливърпул " ), Роберто Мартинес (Белгия), Диего Симеоне ( " Атлетико " ), Гарет Саутгейт (Англия), Ернесто Валверде ( " Барселона " ) и Зинедин Зидан ( " Реал " ).

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (494)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР