Най-младият участник във Фермата: Нов свят“ – 22-годишната Веселка Маринова

...
Най-младият участник във Фермата: Нов свят“ – 22-годишната Веселка Маринова
Коментари Харесай

Шокиращо! Маниак насилвал най-младата участничка във "Фермата"

Най-младият участник във Фермата: Нов свят “ – 22-годишната Веселка Маринова от село Борима, е била жертва на физическо и психическо принуждение от някогашния си мъж и татко на първото й дете, оповестява "Монитор ".

Жената, която на тези нежна възраст към този момент е майка на три деца и изкарва хляба си като коняр, призна в предаването, че едвам се е отървала от насилника, който я е тормозел в дома й.

Срещу него към момента е в действие ограничаващата заповед, която органите на Министерство на вътрешните работи са издали.

Аз се отделих доста мъчно от този човек, той беше фанатик, изрисува името ми на врата си! Преследваше ме. Това не беше обич, а фикс идея, че съм негова движимост! “, описа брюнетката.

Пред предприемача Митко Калайджиев, треньора Сами Хоссни, автомонтьора Краси Джунов и най-близката й другарка в шоуто Красимира, Веселка изясни, че другарството е в основата на сполучливата й втора връзка. От сегашния си сътрудник тя има две деца.

„ И обикаляте ли с конете из града като кралско семейство? “, подкачи я Сами.

„ Моят мъж обича да се фука и да минава през центъра, само че откакто ми убиха две кобилки и едно конче, към този момент ги държа надалеч от селото “, призна Веселка, която се оправя мъжки със суровия живот, който води отвън предаването.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР