Най-младият трансджендър у нас се казва Анджелина и е от

...
Най-младият трансджендър у нас се казва Анджелина и е от
Коментари Харесай

Филип стана Анджелина, двойник е на Ни Ло

Най-младият трансджендър у нас се споделя Анджелина и е от Кюстендил. Ражда се през 1998 година като Филип Димитров, написа НовиниБГ.

Мечтата му да стане жена се демонстрира в ранните му тийнейджърски години. Тогава стартира да се събира с приятелки на сестра си и от тях придобива женски обноски, както и друг метод на мислене. Филип имал всичко, липсвало му единствено женско тяло, споделя новоизлюпената Анджелина-Анджи преди време. От 16-годишен младежът последователно стартира да се трансформира в жена. Първо си пуска по-дълга коса, по-късно стартира да се гримира и да облича женски облекла. За да се трансформира в момиче, му оказват помощ и по-женските черти на лицето му.

На 18 година с позволението на фамилията си Филип се подлага на 3 интервенции за промяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца на болки става същинско момиче. " Не ме болеше, възприятието е такова, както майката, като ражда, усеща болката, като че ли от мен излизаше ново тяло ", откровеничи Филип-Анджелина. След по-малко от месец новоизлюпеното момиче се връща към естествения метод на живот. Днес Филип-Анджелина няма нито един белег от предходния си живот.

За фантазията си да стане същинска жена професионалните хирурзи изцяло отстраняват половия му член и му поставят бюст. Често пъти Анджи е сравнявана с Николета Лозанова, а приликата сред известната плеймейтка и кюстендилката е фамозна. В родния си град Филип е добре прочут, а локалните са привикнали с двойствената му природа и към този момент не им прави усещане. Въпреки че става жена, Филип-Анджелина не може да има деца и е изцяло наясно с това. " Достатъчно ми е да съблека облеклата и да видя женското си тяло и това ми харесва ", споделя 19-годишното момиче. За Анджи гневните хомофобски прояви в обществените мрежи са нещо обикновено и банално, а джендърът от дълго време е привикнал с тях и не обръща изключително внимание. Напротив. Момчето, станало момиче, не стопира да качва извънредно провокативни фотоси, като на някои от тях даже театралничи гола. За недоброжелателите си джендърът споделя: " По-добре да си в устата на хората, в сравнение с в краката им ".

За поддръжката на женствеността си Филип споделя, че е мъчно да се реализира, само че му е прелестно да го прави и му доставя наслаждение. Филип приключва трансформацията си със промяна на персоналната си карта, където, с цел да получи законен документ, било нужно документ на хирурга, потвърждаващ смяната на пола.

Именно след трансформацията Анджи придобива съществено самочувствие в кожата си на жена и без срам залива обществените мрежи с новите си апетитни женски форми. Обича да театралничи без облекла, а натрапчиво половите й фотоси гневят консуматори в обществените мрежи. Много от фотосите на джендъра са изцяло нецензурни и не оставят доста на фантазията на мъжете.

Анджи показва извънредно първокласен живот, като няколко пъти посещава Дубай, където разточително релаксира. Името на момчето, станало момиче, нееднократно е било забърквано в любовни афери с богати предприемачи от Кюстендил, а откогато е жена, мъжкият интерес към него не стихва. Отскоро тя се радва на пълноценна връзка и макар че приятелят й е сериозен, тя изрично не желае да разкрие самоличността му.

Бившият Филип не се осланя единствено на хубостта си, а държи доста на образованието си. След като приключва Природо-математическата гимназия в Кюстендил, тя записва следването си в Техническия университет в София, където е студентка първа година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР