Най-младият общински съветник в Разлог Мария Икономова напусна ОБС по

...
Най-младият общински съветник в Разлог Мария Икономова напусна ОБС по
Коментари Харесай

Най-младият съветник в Разлог Мария Икономова напуска ОБС, ОИК заседава извънредно 

Най-младият общински консултант в Разлог Мария Икономова напусна ОБС по лично предпочитание. Мотивите и са личнизаявени на заседание на Политическа партия ГЕРБ. След подаване на заявката за овакантяване локалната изборна комисия организира изключително съвещание и реши: Прекратява пълномощията на общинския консултант Мария Димитрова Икономова и афишира за определен на идващия по ред в листата на Политическа партия ГЕРБ – Николай Сливков.

Съгласно член 458, алинея 1 от ИК откакто бъдат прекъснати пълномощията на член на общинския съвет, ОИК следва да назначи идващия по ред в листата на съответната партия.

С оглед на събитието, че идващия по ред в листата на Политическа партия ГЕРБ за общински съветници Георги Русков е изявил предпочитание да не бъде назначаван за общински консултант се пристъпва към назначение на последващия в листата, а точно Николай Сливков. В ОБС се разяснява, че младата съветничка била омерзена и отвратена от политиците и политиката, поради систематичните клюки и тъжби за спор на ползи, отправени към татко и, секретар на общината Д. Крънчев.

Виктория Василева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР